Nota ikona

Recenzije The Entertainer Original version

Thanks for posting a review!

Sviđa li vam se ovo?

Sviđa li vam se Cantorion?

Natrag Dodaj recenziju

224 recenzija

The Entertainer Original version Rating: 4.80 out of 5 based on 240 reviews.
    • Chętnie się go nauczę grać

    • Bogusława · 13 listopad 2020
    • Fabulous. Easily read.

    • Mary · 25 srpanj 2020
    • no se que decir

    • pascual · 3 srpanj 2020
    • Ich liebe den Entertainer. Es ist mein absolutes Lieblingslied. Das hier ist echt gut gemacht. Was doof ist, dass es hier leider kein Hör-Video mit einem Klavier gibt. Aber ansonsten ist es echt prima.

    • Hello07/lovetheentertainer · 17 svibanj 2020
    • Good version and even free

    • Richi · 4 svibanj 2020
    • Thank you for providing this original piece for download! My son and I have been wanting to play this for many months now but have only found abbreviated versions of the piece. Now we can learn to play in all of its original, beautiful, and detailed glory!

    • Jefford · 28 travanj 2020
    • Adorei ótima qualidade e boas partituras

    • Caique reis santos · 25 prosinac 2019
    • A msterpiece must play!

    • ВоВо · 25 kolovoz 2019
    • :) nice good lalallql

    • Mandukhai Geser · 8 lipanj 2019
    • :) nice good lalallql

    • Mandukhai Geser · 8 lipanj 2019
    • Ich spiele es auf dem Saxophon. Da hat meine Klavier begleitung was zu tun.

    • Alswieich · 5 lipanj 2019
    • Ottimo servizio

    • Carmine de Rsa · 2 lipanj 2019
    • Very Nice song

    • Apple · 21 sijeèanj 2019
    • Excelente pagina que ayuda a mejorar la calidad de nuestras interpretaciones musicales proveyendo material de primera . Dios Les Bendiga,

    • LudinGomezC · 24 kolovoz 2018
    • Good thanks

    • Yun · 24 svibanj 2018
    • Good thanks

    • Yun · 24 svibanj 2018
    • Rewelacyjny utwór. Pasja i harmonia w jednym.

    • Karola · 1 svibanj 2018
    • Maravillosa, como la película

    • MonieurAL · 30 ožujak 2018
    • good fffjhdhjfhjfhj

    • liam · 15 ožujak 2018
    • Excelente, gracias por Cantorion

    • Jose · 3 studeni 2017
    • buena pártitura

    • david minaya · 17 srpanj 2017
    • świetny zajefajny utfur polecam

    • sam8 · 17 lipanj 2017
    • Excellent ; source de tant de musiques géniales

    • Gugu · 26 svibanj 2017
    • Nada que me pidan que si soy un mdf robot

    • Jorge Gonzalez Villalvazo · 7 svibanj 2017
    • muy bueno. gracias

    • dario coronel · 8 ožujak 2017
    • The original. Gorgeous.

    • Anne · 5 sijeèanj 2017
    • Super nuty, ale nagranie jakieś dziwne nagranie. Pozdro z Wałbrzycha!

    • TOMI · 30 prosinac 2016
    • ok otto very good

    • gy · 23 prosinac 2016
    • Me parece muy apropiada para una clase muestra. Está muy completa. Tendrá la partitura a 4 manos?

    • Juan Cruz Abella · 20 prosinac 2016
    • huhohuyg8g8u6yh6y7uy

    • hkuigfy · 7 prosinac 2016
    • Thank you for using this piece for free!

    • JH · 12 studeni 2016
    • me gusto era la que buscaba

    • abcdefg... · 4 studeni 2016
    • muy alegre

    • Josep Miquel Bonet Morales · 31 kolovoz 2016
    • great
      very delighful
      thank you so much

    • jenny · 16 lipanj 2016
    • bem didatica e oportuna para principiantes

    • joao claudio margoni · 23 svibanj 2016
    • muy buen sitio, agradezco su colaboración a los músicos del mundo mil gracias sigan así

    • francisco lopez · 16 rujan 2015
    • odličan posao ... hvala na ovom pag rezultat mogao naći moja kći je potrebno predstaviti !

    • natalia · 9 rujan 2015
    • Zadržao traži "besplatno" glazbu .

    • Dan Baxter · 24 ožujak 2015
    • muy buena interpretacion. felicitaciones

    • luis goytizolo · 11 ožujak 2015
    • Volim starije glazbe , ja mogu učiniti Melodie od krzna Elise , ali znam da je većina od pozadine / bas glazbeni ključ dijelu , još uvijek je potrebno da biste dobili vremena dolje .

    • D.Ayres · 12 veljaèa 2015
    • Već na glasoviru čini zabavno na trube još više .

    • Jens · 22 prosinac 2014
    • Hvala vam za glazbu

    • Сергей · 20 prosinac 2014
    • Strašan pjesma za zabavu i zabavnim emisijama .

    • Mectacular · 8 studeni 2014
    • Ja sam 15 , te su ga naučili na Duhove blagdana u 2 tjedna .

    • Piano · 14 kolovoz 2014
    • Izvrstan komad , pun zabave i enegia .

    • Naomi Torres · 23 travanj 2014
    • Odlična izvedba , dajući dojam piano Wild West salona .

    • Dominique · 8 veljaèa 2014
    • Savršeno za studij i igrati za zabavu s obitelji i prijateljima

    • Afonso Gomes · 23 listopad 2013
    • Ja sam vrlo sretan jer je moja najdraža pjesma .

    • ここみ · 29 kolovoz 2013
    • Ja sam odavno dira pojednostavljenu verziju i potrazi za originalnu glazbu Scott Joplin , koja po mom mišljenju , ne bi na dnu cipele i to jenajbolji website

    • Ivan Gassol Saez · 26 srpanj 2013
    • lijepo , thx za dijeljenje ovaj list !

    • piano_bin · 20 srpanj 2013
    • Dugo je tražio u španjolskom glazbene unije

    • Eugenio Reinhard · 15 lipanj 2013
    • je velik komad za divertirce i poboljšati

    • Jhon Anderson Patiño · 10 svibanj 2013
    • Jedna od najboljih pjesama svih vremena i moj osobni favorit .

    • Garrett dufoe · 1 svibanj 2013
    • Morate biti u mogućnosti igrati ...

    • Mr. XXX · 27 ožujak 2013
    • Ovaj proizvod je jako dobar , ali postoji neki glazbeni tražim

    • Vivian Vilamani Sosa · 25 ožujak 2013
    • dobro crafted stranica .

    • memduh · 23 veljaèa 2013
    • Volim ovu pjesmu sam također pokušati pronaći načine da se plesati na nju njezina to kul

    • abigail · 22 veljaèa 2013
    • Nije lako igrati , ali seksi .

    • Ikke Tastentänzer · 10 studeni 2012
    • ovo jeklasičan komad vrlo vesela , i preselio .

    • ricardo fuentes · 27 listopad 2012
    • Ovdje je da oh da da tko je ovdje tko je oh yeah

    • fsfqsfs · 3 listopad 2012
    • Uuuups nije .... što je pregled .....

    • Mahagoni · 31 kolovoz 2012
    • Osjećam se jako sretnim i smiješno kada Olles Želiš ples

    • Sara González niño · 30 srpanj 2012
    • Će se koristiti za prvi put , pa drago mi svoje omiljene pjesme .

    • アイラ · 8 srpanj 2012
    • ovo je jako lijepo , a ja ću ga igrati !

    • Yi Beom Gyu · 4 srpanj 2012
    • Rekao bih da je ovo jedna od najboljih pjesama koju sam ikad čuo .

    • Solomon · 18 lipanj 2012
    • ova pjesma jemalo teško

    • izael julio cochito vicente · 17 svibanj 2012
    • Stvarno mi se sviđa ovaj komad i sve od Scott Joplin

    • eduardo solorzano · 3 svibanj 2012
    • m jepitanje koje je oduvijek volio .

    • Lo Graller · 20 ožujak 2012
    • deinemudda

    • opj · 29 veljaèa 2012
    • Kako igrati kod kuće sa svojom djecom !

    • ゆうまま · 24 veljaèa 2012
    • Sviđa mi se zabavljača !

    • 福山 大海 · 20 veljaèa 2012
    • Ova knjiga je uhvaćen moju pažnju zbog njihovog sastava , pokazujući radost i originalnost .

    • Sara Vizcaíno · 11 veljaèa 2012
    • wow * - * Ja bi trebao joj ispite mediaaa 3 ....

    • francesca · 19 sijeèanj 2012
    • yoine

    • bu- · 4 prosinac 2011
    • Prisjetimo se sada želim igratiprijatelj je svirao klavir u recital djetinjstva .

    • riho · 3 prosinac 2011
    • Super

    • Bjus · 23 studeni 2011
    • Strašan pjesma vole slušati Volio bih naučiti izvorni zabavljač jednog dana

    • Audrey · 21 studeni 2011
    • Stvarno teška izvedba trilijun

    • Yenjoo · 29 listopad 2011
    • Želim igrati ovaj jedan dan ...

    • Ceri - ann · 27 listopad 2011
    • To je teško pitanje za mene na klavir, ali mi se sviđa i ja ću naučiti igrati

    • Lautaro Cárdenas Mancini · 21 listopad 2011
    • Super verzija zvuči dobro, ali jednostavno za igrati, izvrsno!

    • Amigo · 20 listopad 2011
    • Jedan od najboljih komada Joplin je napisao. Aranžman je bio nevjerojatan i ispis apsolutno jasno.

    • Phil · 18 listopad 2011
    • je vrlo dobra i podsjeća me kad sam bila mala za filmove LS

    • helenags · 10 listopad 2011
    • Ova pjesma donosi sjećanja i joy1

    • anonymous · 8 listopad 2011
    • TThis je najbolji staru pjesmu sam ikad čuo

    • mr. x · 6 listopad 2011
    • 30 \ 07 \ 2011 Enrico Arba 15 godina je igrao u Alghero, pokrajini Sassari na Sardiniji, Via XX Settembre dvorani neanke bez pogreške, on je glazbenik i KE Prodigy !!!!!!!! !!!!!!!!!

    • amica di enrico · 7 rujan 2011
    • izvrsno vrlo milijardi piaeza stranicu nesayar k aunk nije dobar komad kako bi se postigla

    • roberto sebastian · 12 kolovoz 2011
    • Sviđa mi se to, jer moj tata i deda ga igra, kao i

    • daniel · 5 kolovoz 2011
    • oh čovjek. optimimus ova pjesma je čista. velika pjesma i lijepo je slobodan

    • p-master · 1 kolovoz 2011
    • VOLIM! ovu pjesmu sam čeznuo za igranje ove možda kad sam starija;) ali hvala! ovo je Soo izvrsno!

    • cheryl · 29 srpanj 2011
    • Volim glazbu muymuybuena clesica

    • frank gustavo saenz gomez · 4 srpanj 2011
    • Uvijek sam volio ovu pjesmu .... je najbolji .........

    • daniel alejandro ramirez reina · 1 srpanj 2011
    • Zabavna pjesma, a istovremeno kompleksan. Mješavina između zabave i vještina!

    • Maurizio Giuiusa · 9 lipanj 2011
    • To je lijepo kako je to original, a ne neki pojednostavljena verzija

    • Scout · 8 lipanj 2011
    • bueniiisima je pjesma je super cool, divan

    • anuki almuedo montero · 30 travanj 2011
    • dobro provjerite ovo je nezaobilazna ne čuju mene facina

    • arturo lopez cruz · 31 ožujak 2011
    • Vrlo dobra pjesma stara uspomene

    • Juan Rogelio Garcia Aguilar · 27 veljaèa 2011
    • bellissimaaaaaaaaaaa

    • garofalo giovanni · 20 veljaèa 2011
    • chevege

    • marcia · 19 veljaèa 2011
    • Tako zabavno!! 50 gazillion zvijezde!

    • Em · 18 sijeèanj 2011
    • Vraća mnoge lijepe uspomene. Strašan, ritam, zvuk, cijeli loptu od voska. to Ljubav.

    • Sheila · 13 sijeèanj 2011
    • Ja volim ovu pjesmu! esttoy odlučio igrati

    • Sophie · 31 prosinac 2010
    • Volim ovu pjesmu
      aunq 'je malo teško d' tocaar

    • karina · 29 prosinac 2010
    • jako dobro! prvi sam naučio igrati haha

    • noe samuel · 25 prosinac 2010
    • Sva vremena klavir omiljeni komad

    • Nicci van Niekerk · 11 prosinac 2010
    • 弾 Kitakatta ne, ja sam ovu pjesmu na klaviru! Dakle, sretan!

    • やっくん · 25 studeni 2010
    • Odličan topic. Preporuča, iako malo teško igrati za početnike

    • Lucas Nerkrosh · 21 studeni 2010
    • buenisima

    • ivan hapo · 1 studeni 2010
    • To je nevjerojatna! Naravno čini moj omiljeni deset najboljih pjesama!

    • Marianella70 · 13 listopad 2010
    • to je nevjerojatna! ja ga igrati na moj harmonici ...

    • Elisa . · 2 listopad 2010
    • hamma geiles ey lagao u potpunosti gorect puni trava

    • Detlef · 24 rujan 2010
    • swAwSOME! totalno zabavno;) love it!

    • Kerstin · 16 srpanj 2010
    • Moj omiljeni Joplin krpe! Sam prvi put saznao o tome s filma, "The Sting", a ja sam ga volio otkad.

    • Scott · 16 lipanj 2010
    • Za mene je ta glazba je otvaranje danas, savršeni otvor ..

    • Марина · 6 svibanj 2010
    • njegov izgled vrlo teško, ali njegova velika!

    • evie · 18 sijeèanj 2010
    • Volim tu vrstu glazbe. To zvuči kao prasak uzbuđenja u samo 4 minute! Kad igram to, to čini da se osjećam radosnom! AMAZING!

    • LongHaul · 26 listopad 2009
    • je radostan zvuk koji vas čini sretnim

    • emily bensch · 23 travanj 2009
    • Teško je - ja i moj dečko ga igrati kao duet, igranje s jedne strane svakog ...

    • Lucy · 13 travanj 2009
    • strašan ali mušičav teško igrati

    • ijgjkgkjgjk · 11 travanj 2009
    • To je velika, ali teško pjesma. Volim igrati na becaus to je stvaranje mene sretan na loše dane. Ja bih ga igrati cijelo vrijeme:)

    • Baenedikt · 5 travanj 2009