Nota ikona

Recenzije Orchestral Suite (Overture) No. 3 Air on a G string (easy piano)

Thanks for posting a review!

Sviđa li vam se ovo?

Sviđa li vam se Cantorion?

Natrag Dodaj recenziju

116 recenzija

Orchestral Suite (Overture) No. 3 Air on a G string (easy piano) Rating: 4.87 out of 5 based on 118 reviews.
    • Bom para estudar !!!!Obrigado pela postagem!

    • Ismar Russano · 24 prosinac 2020
    • j'adore ce morceau,hate de le commencer

    • valérie · 24 svibanj 2020
    • Exelente, que bueno que halla una verción gratuita y aparte de eso que sea un buen arreglo , exelente.

    • Juan · 13 ožujak 2020
    • Exelente, que bueno que halla una verción gratuita y aparte de eso que sea un buen arreglo , exelente.

    • Juan · 13 ožujak 2020
    • Mycket bra!

    • Esko Alberg · 8 ožujak 2020
    • Nenhuma. Muito grato por compartilhar a música de Bach

    • Paulo Fonseca Silva · 2 ožujak 2020
    • amazing peace of music

    • Haris · 11 studeni 2019
    • Es una pieza hermosa, muy melancolica pero bellisima

    • Fernando Frindt · 18 listopad 2019
    • linda, maravilhosa, amo ouvi-la

    • flavia gonçalves · 4 listopad 2019
    • Muito bom esse site.

    • Sueli Walcafre Vieira · 21 ožujak 2019
    • sono un autodidatta e studio per suonare l'organo della mia parrocchia e questo pezzo molto bello mi sembra adatto alle mie attuali capacità . Grazie

    • vincenzo · 22 veljaèa 2019
    • sono un autodidatta e studio per suonare l'organo della mia parrocchia e questo pezzo molto bello mi sembra adatto alle mie attuali capacità . Grazie

    • vincenzo · 22 veljaèa 2019
    • uno tra i più belli brani di Bach

    • Davide · 15 studeni 2018
    • ピアノ教師です。シンプルで初心者からでも弾いていただけそうな楽譜です。

    • hitomi · 8 lipanj 2018
    • perfect, love it

    • ernestos · 19 sijeèanj 2018
    • Esta obra é simplesmente; fenomenal qualidade excepcional, linda; gostaria de tê-la completa para exercitar no violão, como fez a profissionalíssima; Amanda Kaori Muraji.
      se eu sou digno desta partitura mande por email; vieferreira@fas.curitiba.pr.gov.br Ok Um abraço a todos.

    • Viemar Ferreira pinto · 16 kolovoz 2017
    • muy buenas las partituras

    • Gabriel · 7 kolovoz 2017
    • muito boa!!!!

    • anderson da silva pinheiro · 11 srpanj 2017
    • Une si jolie mélodie dont je ne me lasse pas

    • durand · 1 lipanj 2017
    • SPASIBO ! ! ! ! ! THANK you all ! ! ! ! !

    • Shoghik-Mariam Eghoyan · 30 svibanj 2017
    • Me encanta, es una de las piezas mas sublimes que he escuchado

    • Maria Eugenia Sanchez · 2 svibanj 2017
    • ich muss noch üben, denke, dass das sehr gut ist.

    • karin mehle · 19 prosinac 2016
    • version bien écrite pour l'arrangement facile

    • Messence · 4 studeni 2016
    • excelente, me es muy facil pode leerla

    • alicia suárez · 22 srpanj 2016
    • Merci pour cet excellent service

    • Philippe · 16 srpanj 2016
    • grazie mille!!!!

    • raff · 4 srpanj 2016
    • I love this piece so much. I had learnt this amazing piece in 1 month with this easy arrangement. Thank you very much Cantorion and Ian Cantor!!

    • Woon · 19 travanj 2016
    • bistro i udobno cka4ala prekrasnoe proisvedenie velikogo kompositora!

    • Gali Rei · 19 travanj 2016
    • Obra prima de um gênio. Obrigado pela partitura. Abraço

    • Fernando Merlino · 1 travanj 2016
    • Volim slušati ovu glazbu , jer to može dovesti dušu u manje poznatih kutovima i prostorima ne normalno odobrenih ..........

    • Pellegrino Festa · 3 rujan 2015
    • Rad velikog skladatelja klasične glazbe , dobro uređen i lako razumjeti .

    • Rinaldo Raposo · 9 sijeèanj 2015
    • vrlo korisno i važno mi je da ću produbiti komada klasičnih autora

    • nicola · 2 listopad 2013
    • volio volio ovu stranicu , drago ti dečki tamo dati tu radost u moje srce ... hvala vam držati up ... Ja ću ići na mojim prijateljima ...

    • Maristela tortola · 23 rujan 2013
    • Hvala vam za ove lijepe i korisne stranice !

    • anna longo · 8 svibanj 2013
    • Lijepa , kako još mogu reći o takvom remek-djelo koje je u neposrednoj blizini duše , kada se to dogodi

    • Andrés Domynas · 29 travanj 2013
    • To je velika da sam pronašao bilješke !

    • uschi · 19 ožujak 2013
    • Ona je jako lijepa i uzbudljiva .

    • hugo leare Oliveira dos santos · 7 ožujak 2013
    • Prekrasan rad izvrsna glazba sviram violinu šest godina odličan rezultat .

    • Michael Henrique Ferreira · 19 listopad 2012
    • VOLIM , VOLIM , VOLIM ovu pjesmu ! !

    • Carla A. · 20 rujan 2012
    • od najboljih radova u povijesti i na kraju imam ocjenu

    • ricardo franco · 7 rujan 2012
    • Ovo djelo je međunajljepše na svijetu .

    • Eliney Trindade · 2 rujan 2012
    • Vrlo dobar pogotovo za ljude q čitati list glazbe !

    • Anynha · 16 srpanj 2012
    • Hvala ti puno ... glazba ... da ne bi trebali prodati bogatstvo sve!

    • Giovanna · 23 svibanj 2012
    • Hvala vam što ste bili sigurni , nego da daju besplatno

    • akira · 2 travanj 2012
    • Sviđa mi se ova knjiga, jer je lijepa i volim

    • pris · 15 veljaèa 2012
    • hvala za besplatno preuzimanje "zrak" na ​​nizu

    • Carpen · 7 prosinac 2011
    • Ovaj komad je baš prekrasna ! 1 ( da se opustite pogotovo)

    • selma · 7 prosinac 2011
    • Volim ovaj komad:))) sam prvi put to čuo iz tajvanske drame jesenski koncert Želim naučiti kako igrati zrak ag niz

    • Michelle · 5 rujan 2011
    • hjfc

    • fgfj · 7 kolovoz 2011
    • wow ovo sheet glazbe je strašan.

    • tanissha segeran · 28 travanj 2011
    • To je vrlo duhovni, jednostavno lijepa.

    • Carlos Rojas · 31 ožujak 2011
    • odlično.
      sporim, ali nadahnuća.

    • Valerie · 20 veljaèa 2011
    • hvala! aunq samo klavir imam godinu dana i ostavio ga davno ... je dobro da se vrati s nečim jednostavnim i sjetiti mnogih stvari. vrlo dobra stranica

    • fernanda gisel guardo · 21 sijeèanj 2011
    • dobro ... pjesma je jednostavno dovoljno

    • minnie · 25 prosinac 2010
    • Hvala, jer nije svatko ima mogućnost kupiti glazbu knjiga.

    • Augusto Limonardi · 27 studeni 2010
    • Veliki komad iako je to dugo, ali to je ok, lijepo

    • Dika · 5 srpanj 2010
    • Hvala za dijeljenje, sviram klavir, a ja sam svirati violončelo sada ... Uvijek sam želio igrati ovaj izvrstan komad, i nadam se da ću postići ovaj cilj uz Vašu pomoć.

    • Siddharta · 22 lipanj 2010
    • Great! Jednostavan, ali zabavna i dobro čuti!

    • jr · 6 veljaèa 2010