Nota ikona

Recenzije Minuet in G Original version

Thanks for posting a review!

Sviđa li vam se ovo?

Sviđa li vam se Cantorion?

Natrag Dodaj recenziju

100 recenzija

Minuet in G Original version Rating: 4.51 out of 5 based on 107 reviews.
    • Molto semplice da scaricare

    • Annabella Patacca · 25 prosinac 2020
    • Molto semplice da scaricare

    • Annabella Patacca · 25 prosinac 2020
    • ottimo, molto chiaro

    • Giampiero · 25 prosinac 2020
    • ottimo, molto chiaro

    • Giampiero Gennari · 25 prosinac 2020
    • Top Score! Pun intended ????

    • Kusanagi · 16 prosinac 2020
    • 885d85d86f5fudfggfgdg

    • Hacker · 7 studeni 2020
    • es un pieza que he disfrutado desde niño, me trae paz y calma mi mente.

    • Osmar Daniel López Velasquez · 11 kolovoz 2020
    • A very nice piece for Beginners

    • Barbara · 10 svibanj 2020
    • E' tutto funzionante perfettamente, non c'e' niente di cui lamentarsi, ed in piu' non disturbate continuamente come tanti altri siti con pubblicita' e richiesta di soldi!!!! CONGRATULAZIONI, siete veramente in gamba.

    • Guarino Elio · 17 travanj 2020
    • wêryqqqwwww

    • Mario · 14 ožujak 2020
    • wêryqqqwwww

    • Mario · 14 ožujak 2020
    • Is the best song for play piano

    • Juan Rodriguez Estrada · 2 listopad 2019
    • Excelentíssima obra! A composição harmônica entre o soprano e o baixo (se não me engano é baixo XD) fazem com que a melodia se torne perfeita!

    • João Augusto · 7 lipanj 2019
    • grazie per la collaborazione

    • filippo · 3 travanj 2019
    • I used to have this piece for flute but it started with F. I desperately need that piece of music! Where can I find it??

    • Jesscia · 3 travanj 2019
    • Ese minueto no es de Bach, sino de Christian Petzold. Ya en la edición Urtext del Album de Anna Magdalena Bach editado por Henry Lemoine en 1993 queda suficientemente claro.

    • Miguel A. Gutiérrez · 22 ožujak 2019
    • Es hermosa

    • Emmanuel David Hernández Mendoza · 18 studeni 2018
    • Schönes, kurzes Stück. Für Anfänger geeignet.

    • deff · 16 studeni 2018
    • Kann dieses Stück ständig hören. Es ist wie ein Ohrwurm!

    • Manfred · 16 kolovoz 2018
    • Hermosa pieza utilizada también en la música popular.

    • Marco Antonio Valdovinos · 9 veljaèa 2018
    • é um site que ajuda os pianista até variedades de partituras.

    • wellington · 17 kolovoz 2017
    • es la mejor pieza de bach

    • german sanchez bonet · 4 srpanj 2017
    • me encanta ya me la se y me pueden decir la partitura de fur elise por favor

    • david santiago calderon romero · 30 svibanj 2017
    • Uma ótima música.

    • Luanne Aires dos Santos · 13 travanj 2017
    • Uma peça excelente para alunos de piano II

    • Ivana Izabel Souza · 1 ožujak 2017
    • é muito bonita

    • gustavo eduardo · 1 prosinac 2016
    • Uma excelente peça para estudo, além de bela!

    • Shirlene Costa Mendes · 24 studeni 2016
    • Perfekte Stück

    • RAF · 6 studeni 2016
    • Ein super Stück! Perfekt

    • Raphael · 6 studeni 2016
    • asdfasd sd see

    • Marlon C · 18 listopad 2016
    • excelente, tanto a partitura como o vídeo tutorial.

    • neusa eva dias derlam · 14 listopad 2016
    • Thank you, Thank you

    • Rafael Martinez · 27 srpanj 2016
    • Esta obra es muy bella, un verdadero impacto cuando la escucho es esplendida, es un regalo de Dios. Siempre que toco estas clases de obra solo pienso que al tocar sto soy parte de algo importante, me hacen sentir muy bien... por eso le doy UN DIEZ al creador/es de estas obras besoooos

    • La señora T. · 10 lipanj 2016
    • jednostavan, ali šarmantan menuet , takvi JS

    • Ewa Marciniak · 24 studeni 2015
    • Ödeeeeeeev

    • yalcinyagmur1783@gmail.com · 9 svibanj 2015
    • Najbolji za početak proučavanja Bacha .

    • juan guillermo rodriguez u. · 3 srpanj 2014
    • SAVRŠENO PJESMA !

    • ΑΡΤΕΜΙΣ · 24 studeni 2013
    • Ovaj komad je vrlo imortante kaootac napisao glazbu po mom mišljenju, želio bih objaviti druge rezultate klasične glazbe i moderne glazbe kao zoe ili Čarobnjaka iz Oza

    • gerardo · 19 studeni 2013
    • Ovo djelo je divna , volim toliko da ga čuju , i čitao rezultat , što mije vrlo obilježila i radost me opušta puno .

    • Manuel Rabelo Alvarado · 12 studeni 2013
    • amooooo igrati klavijature i é'muito revija

    • fabiae pereira correa · 9 listopad 2013
    • angine je vrlo dobar sam se mislim da nikada ne bi pronašli jednu paginaasi i ja pronašao

    • david ricardo ramirez garzon · 1 rujan 2013
    • Mislim da je jako lijepo , ali ja ne mogu čitati note

    • lululililalalololele · 25 lipanj 2013
    • izvrsno , je ono što sam htio

    • faustino estanislao guzman · 18 lipanj 2013
    • Volio samizvorna verzija je q q za više basa zvuči ništa kao što je u potrazi izvan Azije dolje pentagram

    • eric roy · 9 travanj 2013
    • Volim svoju pjesmu preko 300 godina fino sastavu i bez najrjeđih čeka kada dodirnetepratnja je super : p

    • Antonia Sofia Sobarzo Troncoso · 26 prosinac 2012
    • Ja mogu reći ništa, ali prekrasno , kao i sve što je stvorio majstor Bacha .

    • Patricia Leiva · 21 rujan 2012
    • Jednostavno i lijepo .

    • Oscar René Paniagua Carrera. · 10 svibanj 2012
    • ETO uopće nije lijep site-a i ne možete preuzeti stvari jer ne " download" !

    • Emma Carla · 6 svibanj 2012
    • SiO Prestani me prilično dobro i mislim da je to jedan od njegovih najboljih composisiones

    • alejandro rodriguez zanchez · 4 svibanj 2012
    • Besplatno glazba je korisno za početnike.

    • のりこ · 24 travanj 2012
    • Cool , King Julian za predsjednika !

    • bapcia · 10 veljaèa 2012
    • Vrlo dobar rezultat, volio sam * - *

    • Mayara Almeida · 29 sijeèanj 2012
    • prebrzo za to vrijeme tako da sumnjam da se dotaknu .

    • Remi · 21 sijeèanj 2012
    • Volim ovaj komad , a igrao u fluta prečnice , a sada će pokušati na klaviru

    • paolo :D · 15 sijeèanj 2012
    • arigatou

    • mm · 31 kolovoz 2011
    • Čini se jednostavno, ideja je da ne narušava izvorni pjesmu (q Često se događa), ali hej, glazba je dobra više nema.

    • Dupo Lingotes · 26 srpanj 2011
    • Mislim da je temeljna, a time je i posve razumljivo. Izvrsna adaptacija. 100% preporučene.

    • Armando Granados Martínez · 18 srpanj 2011
    • Vrlo dobar i jednostavan za naučiti.

    • João Pedro Pimentel Biase · 7 srpanj 2011
    • 10 Ja sam violinist previše volimo one rezultate!

    • andre eugenio · 26 lipanj 2011