Nota ikona

Recenzije Piano Sonata No. 14 "Moonlight" Klavir

Thanks for posting a review!

Sviđa li vam se ovo?

Sviđa li vam se Cantorion?

Natrag Dodaj recenziju

388 recenzija

Piano Sonata No. 14 "Moonlight" Klavir Rating: 4.85 out of 5 based on 413 reviews.
    • No comment

    • Placido · 20 prosinac 2020
    • Fantástica. Gracias por permitirme bajarla

    • Elena Bru · 7 prosinac 2020
    • Estaria bueno en papel mas largo

    • Daniel · 17 studeni 2020
    • ΤΕΛΕΙΟ!!! Πραγματικά χρήσιμο...

    • ΓΓ · 12 studeni 2020
    • Uma obra espetacular e intemporal

    • Vítor Paiva · 28 listopad 2020
    • Excelente composiciòn.

    • Silvia Perez Fonticiella · 30 rujan 2020
    • Amo essa sonata!

    • Estéfani Fessel · 9 rujan 2020
    • ultra Bello e semplice

    • simone · 12 srpanj 2020
    • e bellisimo

    • simone · 6 srpanj 2020
    • Es una pieza excelente para piano vale la pena dedicarle horas de estudio para aprendizaje

    • Alejandro González · 29 lipanj 2020
    • Es una pieza musical muy hermosa, tendiendo en cuenta, que Bethoven era sordo. Y sigue en el tiempo! Así como tantas otras.
      Gracias!!

    • Mariangeles · 10 lipanj 2020
    • Adorei!!! Ótima música vai ajudar nos meu estudos musicais.

    • Tatin · 12 svibanj 2020
    • I played it when I was young. I'd like to try again

    • Silvia · 1 svibanj 2020
    • A leveza toca fundo na alma e faz qualquer humano ser tal.

    • Jorge Nascimento · 30 travanj 2020
    • De muziek zelf behoeft geen beoordeling meer natuurlijk. De partituur is perfect en eenvoudig te printen

    • Jeroen · 18 travanj 2020
    • A mi me gustaría saber si el ritmo es marcado y si es compuesto o libre. Muchas gracias.Amo a Betoven y tengo muchos posters suyos.

    • Josefa · 9 travanj 2020
    • Tengo una pregunta, cual es el compas en claro de luna Beethoven y el ritmo?, es binario o ternario.

    • Maria · 9 travanj 2020
    • It's very good, I think. I am still not sick of it after learning for couple of months, quite the contraty, actually.

    • Wojciech · 6 travanj 2020
    • veu buena critque

    • Framcisco Manuel Salazar Mendoza · 29 rujan 2019
    • Es läd nicht runter

    • Leila · 25 kolovoz 2019
    • excelente apresentação...

    • andre luiz ruiz · 29 kolovoz 2018
    • つかいやすくてとってもいいです。

    • なんばたいさん · 30 lipanj 2018
    • つかいやすくてとってもいいです。

    • なな · 30 lipanj 2018
    • Like a LOT , the rythm and drama

    • Ia · 24 svibanj 2018
    • sehr gut zu spielen -Hinweis: habe wieder zum Klavierspielen begonnen und diese Seite ist eine wahre Fundgrube

    • petra · 27 prosinac 2017
    • Partitura perfecta

    • Mf · 7 prosinac 2017
    • Maravilhosa essa música de Beethoven.

    • Inez Almeida · 16 studeni 2017
    • love this piece so much, hope my student could play this wonderful work. thank's for allowed me to download this piece

    • Tozer · 27 rujan 2017
    • EXCELENTE. Muito prático e "free".

    • JEFERSON CALDERRO · 15 kolovoz 2017
    • Super, me encabto

    • Daniel Mijares · 6 kolovoz 2017
    • !!!!!!!!!!

    • Chris · 1 srpanj 2017
    • sus notas son muy bonitas, exselentes y me agrada

    • Gustavo Samuel Alcca Ñhue · 22 lipanj 2017
    • Amo esta sonata. Y admiro y agradezco a las personas que se toman el trabajo de escribir y compartir partitura en internet para que todos puedan beneficiarse.

    • María Cecilia · 7 lipanj 2017
    • いいっすね^~いいっすね^~

    • a · 5 ožujak 2017
    • とてもよいと思う。ありがとう

    • ちか · 12 veljaèa 2017
    • Прекрасное издание популярных нот

    • Сергей · 30 sijeèanj 2017
    • Linda demais!!!

    • Vivi · 27 prosinac 2016
    • thanksgivings

    • naefjnedy · 26 prosinac 2016
    • とてもいいとおもいます

    • kagari · 6 prosinac 2016
    • 頑張って弾いてみようと思います

    • かがり · 6 prosinac 2016
    • Esta obra é perfeita.

    • Ana Cristina Gonçalves da Silva · 21 studeni 2016
    • とてもいい、ありがとう

    • りーがん · 30 listopad 2016
    • Ik ga hem dit jaar in zijn geheel instuderen voor op het examen eind van dit schooljaar.
      Prachtig stuk.

    • M.Voerman · 11 rujan 2016
    • とてもよいとおもいます!

    • さき · 15 kolovoz 2016
    • nice すごくいいです

    • 45 · 18 srpanj 2016
    • maravilhosa,sem palavras pra expressar ,uma das maravilhas do mundo

    • maria gomes pita · 7 srpanj 2016
    • It's amazing!

    • Βιβιαν · 5 srpanj 2016
    • It so very good!!

    • ポテト · 28 svibanj 2016
    • 弾きたかった楽譜が見つかって嬉しい。

    • のん · 7 svibanj 2016
    • とても使いやすくよい

    • おおた · 10 travanj 2016
    • De lo mas in

    • Jesules · 31 ožujak 2016
    • ありがとたななやゆに「

    • あま · 27 ožujak 2016
    • estoy leyendo la partitura, Beethoven es un genio!!! sigue para siempre en su mùsica!!!

    • Graciela Buggè · 9 ožujak 2016
    • brano super

    • daniela scandiffio · 13 veljaèa 2016
    • excelente partitura les quedo muy agradecido la necesito para el momento de mi soledad entonar en el organo

    • arturo clavijo garrido · 25 sijeèanj 2016
    • super glazba napomena

    • Munisa · 18 listopad 2015
    • To je bioprvi dio sam naučio svirati klavir i iako sam više nije mogao posvećendalje uzrokuje mi isti dojam .

    • GRACE LORENA ARAUJO · 25 lipanj 2015
    • Volim ga jako , a ja pokušavam igrati s klavirom .

    • giovanni ciapparelli · 17 ožujak 2015
    • Vrlo dobro - Tip me čini mirnije i dobiti emocionalno kada čujem .

    • Lucas Faial · 27 veljaèa 2015
    • Nije bio tekgênios.ele je i biopočetak nove ere ...

    • jonatan santos de almeida · 4 veljaèa 2015
    • jedna od najboljih pjesama svih vremena

    • Nicolas Di Medina · 5 studeni 2014
    • jedna od najboljih pjesama svih vremena

    • Nicolas Di Medina · 5 studeni 2014
    • Da , volim jako puno i ne bih oklijevao da ga igrati

    • Ingo · 20 kolovoz 2014
    • Tako je muss čovjek Spielen können

    • Ilya · 9 kolovoz 2014
    • Prvi put sam to preuzimanje , izašao savršena

    • Suely heckler · 11 srpanj 2014
    • " Mondscheinsonata " Opus 27/2 koja je Beethoven bio inspiriran grofica Giulietta Guicciardi i posvećena njoj ( mi smo rekli ) . " Mondscheinsonata " Opus 27/2 koja je Beethoven bio inspiriran grofica Giulietta Guicciardi i posvećena njoj ( mi smo rekli ) . " Mondscheinsonata " Opus 27/2 koja je Beethoven bio inspiriran grofica Giulietta Guicciardi i posvećena njoj ( mi smo rekli ) . " Mondscheinsonata " Opus 27/2 koja je Beethoven bio inspiriran grofica Giulietta Guicciardi i posvećena njoj ( mi smo rekli ) .

    • Tony Heymans · 19 svibanj 2014
    • je jedan od mojih omiljenih komada Beethovena , jevrlo dobar komad ,

    • Selena Flores · 28 travanj 2014
    • Ovo je vrlo lijepa ljubavna pjesma koja

    • eliasib daniel · 9 travanj 2014
    • Tko god je to učinio ovaj aranžman bi trebao naučiti prije pisanja ....

    • cuco · 31 sijeèanj 2014
    • Volim ovu pjesmu je da je Allegretto mujor

    • Nayeli Valentina Delaunoy · 17 sijeèanj 2014
    • U svojoj jednostavnosti , to stvarno je " probijanje "

    • Salvatore · 16 prosinac 2013
    • Bez svake sumnje , " Mjesečeva sonata " , jedan je od najboljih skladbi svih vremena .

    • Haniel Costa · 7 prosinac 2013
    • Je ...najljepši svemira ... božanski!

    • jorge freire · 3 prosinac 2013
    • Ovaj komad je jedan od najljepših glazbene literature za glasovir i svi bi trebali slušati jer to čini teško pjesmu , ali slušanje nije lako za svakoga .

    • Claudia Lou · 12 studeni 2013
    • Mislim da je to jedan od najljepših skladbi Beethovena

    • Bellaveglia Stanislao · 30 listopad 2013
    • Jedan od najboljih glasovirsku sonatu ikad !

    • Michael · 25 listopad 2013
    • Apsolutno fantastično ... dotakne svu moju dušu ... i čini mi plakati ...

    • Julia · 15 rujan 2013
    • Izvrsna remek-djelo. Bez riječi

    • jorge nazareno peña · 20 kolovoz 2013
    • ennoblesduša , razumljiv svakom uhu ,bit života sama

    • giorgio dianderas · 16 kolovoz 2013
    • Najbolji Beethovenove

    • sharon nohemy barahona hernandez · 29 lipanj 2013
    • To je jedinstveno djelo , koji izražava veliku osjećaj .

    • Valdirene Haga · 20 lipanj 2013
    • bellisimaaaaaaaaaaaaa

    • juan cruz vega · 14 lipanj 2013
    • ovaj piano note je super !

    • perry the platypus · 11 svibanj 2013
    • malo ' previše vremena , ali svejedno lijepo

    • samuele · 11 svibanj 2013
    • je briljantan , dirljiv , intimno , pati ,magija ,ljubav prema tom predivnom genija

    • michele cordoni · 10 svibanj 2013
    • Iako Ludwig van Beethoven je jednom prilikom izjavio da je proizveden takav najbolji sastav Sonata , da nas impresionira .

    • Marcelo Mastr · 5 svibanj 2013
    • Strašan , i slušati online čovjek može također :)

    • Henrik · 4 svibanj 2013
    • Lijep komad , nije jako komplicirano , ali lijepa .

    • Natalia Pena Soto · 20 travanj 2013
    • hvala vam puno , to jelijepo raditi i vrlo ugodna na dodir

    • Leandro Montaña · 12 travanj 2013
    • Hvala za note , koje su dugo tražili

    • Ильмира · 25 ožujak 2013
    • Konačno , ja sam bilješke Moonlight Sonata .

    • ильмира · 25 ožujak 2013
    • Veličanstveni rad

    • Екатерина · 18 ožujak 2013
    • Melodija je sladak i šarmantan , jer je vrlo mlad, kad sam prvi put čuo Moonlight Serena,volio i do današnjeg dana , kad god sam ga čuti , osjećam istu čar .

    • Eldy Haydee Wirth Sebbenn · 5 ožujak 2013
    • To jepjesma koja ispira hermosisima do savršenstva

    • Jorge Luis Balderas Linares · 19 veljaèa 2013
    • Volim Beethovenove Izrazite želim Duzhe IH Grati

    • Выктория · 14 veljaèa 2013
    • Ja bih Takahashi se koristi u klizanju .

    • moon · 10 veljaèa 2013
    • je fantastično, volim , nešto uzvišeno

    • miguel h. espejo · 5 veljaèa 2013
    • Ja sam strastveni o ovom sonate ... ona uzdiže u nebo ...

    • maria jose · 22 sijeèanj 2013
    • Jedan od velikih komada koji se ne mogu faltar.Muchas zahvalnost za potporu i dokumenata kvalitete .

    • Francisco Javier Martínez López · 20 sijeèanj 2013
    • super super super super super

    • Таня · 17 sijeèanj 2013
    • Ja napokon mogu igrati ;) čitanje i pamćenje , ne samo zvuk :)

    • Cristiano R. · 16 sijeèanj 2013
    • q daje izraz samo veliki glazbenici shvate da n ?

    • gaby muñoz · 7 sijeèanj 2013
    • jepjesma jedna odnajboljih koje je autor napravio

    • jhazmin travezaño requena · 17 prosinac 2012
    • lijepa tema koja se kreće , čak inajteži karaktera .

    • Xulius Caesar Lopez Carranza · 13 prosinac 2012
    • Najbolji ljubavna pjesma svih

    • joanna katherine khouri morton · 13 prosinac 2012
    • Ja sam postavljanje ovaj komentar s poštovanjem.

    • Rossana de Lima e Silva · 12 prosinac 2012
    • Moonligth jedjelo , naime, lukavosti i inteligenciji

    • aaron andrade · 20 studeni 2012
    • Stvarno wonerlijk , ali nije moj stil ...

    • Adriaan Jacobs · 14 studeni 2012
    • prekrasna , romantična , nostalgična melodija natovaren život i smrt, s harmonika zakona koji vas podiže na vremenske , jednostavno genija , samo čuje i vidi flotu

    • freddy vaccarezza · 3 studeni 2012
    • je ono što me fascinira najviše ove pjesme

    • salvador castro · 30 listopad 2012
    • " Glazba jenajveća filozofska objava "uzvišen komada ....

    • andres tenorio · 28 listopad 2012
    • Je neopozivo lijepa piez osjetiti ono što se prenosi , njegov čarobni natjerati na drugi svijet je neusporediv ...

    • karen de la cruz · 23 listopad 2012
    • Sonata jeprekrasna , jedna od najboljih napravio Betthoven ,remek-djelo glazbe .

    • María Florencia Molina · 1 listopad 2012
    • Moja kći ima klavir , a ona je 11 počela je kad joj je bilo sedam , a ona igra ovu pjesmu beatifully ova pjesma jenajbolje za svaku osobu koja svira klavir ili tipkovnicu klavir

    • Yasmin · 28 rujan 2012
    • Ja ne poznajem druge pjesme me čini puno utjecaja

    • louise yvonne · 23 rujan 2012
    • prekrasna glazba za divnim trenucima

    • Terry · 19 rujan 2012
    • To jeisprika za stvaranje Boga , preveden na glazbu ovog velikog skladatelja .

    • Gabriel B Quiñones Casas · 31 kolovoz 2012
    • Ovaj rad je jedan od najljepših stvorio Beethovena , a osim toga postoji mnogo više , ali to je onaj koji možete premjestiti na drugo mjesto drugi put je nevjerojatno i samo to ja znam ljude koji su glazbenici i ljudi koji znaju

    • alejandra isturde · 14 kolovoz 2012
    • To sam uvijek volio svoj ​​can počinje , jer sam ga igrao za prvi put.

    • Sara Sanchez Villanova · 11 kolovoz 2012
    • Sretno i praksa da igraju svoje omiljene pjesme tako jako .

    • mayu · 11 kolovoz 2012
    • vrlo dobro je dobro znati postoje ljudi enriquese kulture italent ovog velikog glazbenog komada destresa

    • natasha lisseth cobos guizado · 2 kolovoz 2012
    • To sonata je najbolji qm se dogodilo u životu pa sam ne smeta q q q my vesinos tvrdim za q toqe ne panika vaša djeca alparecer jejej ESQ tokrla enknta me noću

    • vania dayana · 21 srpanj 2012
    • Vjerujem da će ovaj prekrasan komad , po mom mišljenju, najljepša je čovjek napravio , koje je Bethoveen samo joj ljubav.

    • Alejandro Escalante · 17 srpanj 2012
    • je exselente Osjećam se dobro volim esepcional

    • jenifer jazmin misacango yuquilima · 9 srpanj 2012
    • Vrlo dobra glazba , čini mi se osjećate sretni , čist ...

    • Sergio Hugo Garzon · 7 srpanj 2012
    • Kako sekomad klavir da će biti tako divna , pronicave i bolan !

    • Kaffeetrinker · 29 lipanj 2012
    • Kvaliteta slaganje sloga je stvarno dobar i moj daugther sada će se početi ostvarivati ​​.

    • bihi01 · 24 lipanj 2012
    • dovoljno da me moj domaću zadaću

    • moises padilla flores · 17 lipanj 2012
    • Zahvaljujući ovom komadu počela moja strast za glasovir .

    • Jacklouis · 6 lipanj 2012
    • vrlo cool , ali morate wczóć da izgleda ok :)

    • Potargana! · 5 lipanj 2012
    • jer sam prvi put čuo da živimo u ljubavi s ovom pjesmom , prekrasan i stvarno se jako lijepo igra lova i veličanstven ako igrate dobro.

    • maria hernandez · 28 svibanj 2012
    • To jeprekrasan komad glasovir , pored toga što su vrlo lako zvuči odlično

    • nosesabe · 23 svibanj 2012
    • To jespektakularno djelo kao što je u mogućnosti generirati kombinaciju osjećaji uzimajući uključeni u raspoloženje ljudskih bića od strane ukorijenila u njegovim mislima svaki napomena .

    • maria fernada onofre villalva · 22 svibanj 2012
    • Ova glazba je jednostavno veličanstven, to dobiva unutar nas .

    • Karyna · 18 svibanj 2012
    • I ' jedan od mojih omiljenih komada.

    • Jason Pezzica · 14 svibanj 2012
    • To je jedan od svjetskih čuda , prošlost, sadašnjost i budućnost i od kojih smo privilegiju čuti s koje se nastavilo igrati u cijelom svijetu i da naša djeca mogu čuti.

    • belinda edith velasco aguilar · 5 svibanj 2012
    • polu kalo.maresei nema na akouw otan diavazw

    • katerina · 10 travanj 2012
    • izvrsno voćelijepi komad umjetnosti genija

    • Cesar Mata · 2 travanj 2012
    • Ako ne možete osjetiti ovo , dobro , vaš spreman za operaciju.

    • Logan · 17 ožujak 2012
    • Ludwig je uvijek dobro

    • Niccolò Nannucci · 15 ožujak 2012
    • lijepa, dobro razvijen napon pjesma :)

    • klaudia · 4 ožujak 2012
    • Hvala što ste me preuzeti ovaj odličan posao - .

    • David · 27 veljaèa 2012
    • Vrlo je čak iu Beethovenove omiljenih pjesama .

    • AI · 25 veljaèa 2012
    • To sonata je nevjerojatna i volim varijacije tona i ritam je ta pjesma je vrlo lijepo i da nas opušta i čini puno ste propustili i osjećajte se kao ništa drugo nego uživati ​​u sonati

    • rodriguez hernandez giancarlo · 21 veljaèa 2012
    • Ja samza starije osobe od 76 godina s pola vremena mentaliteta i pokušavam naučiti klavir, uz unuke koji su više okretan i neuroni su netaknuti .

    • Dival Gomes da Costa · 20 veljaèa 2012
    • To je velika da možete skinuti nešto brzo.

    • Lili · 14 veljaèa 2012
    • šarmantan simfonija, sonata ovo je lijepo .... volim , osjećam kao što sam putovati u svom svijetu

    • Kimovich · 9 veljaèa 2012
    • Mislim da ova pjesma je stvarno akboitgeot u KS

    • 이지현 · 30 sijeèanj 2012
    • odlična kompozicija i vrlo dobar download site za notnih , hvala.

    • irina alejandra lopez mogollon · 26 sijeèanj 2012
    • Moonlight Sonata je nesumnjivoBožje djelo, koje nas možete kontaktirati preko našeg slavnog skladatelja .

    • VilanyRocha · 14 sijeèanj 2012
    • Ja sam samo 10, ali se može svirati klavir prilično dobro :) i to je bio dobar download ivrlo vrlo moderno pjesma

    • Sam van der Hoeven · 10 sijeèanj 2012
    • Veeeeeeeel lišće ali jako jako lijepa pjesma :) :)

    • Sam van der Hoeven · 10 sijeèanj 2012
    • To jeprekrasan komad glazbe !

    • Lang Chan · 9 sijeèanj 2012
    • To je jedinstvena PIESA u glazbi volim ..

    • evelio jose mora monroy · 6 sijeèanj 2012
    • Voljela samrezultat je srušen ispravno bez svih problema ..... Čestitam i zahvaljujem !

    • Jefferson Medina · 31 prosinac 2011
    • je odličan rad koji se budi da talves mnoge osjećaje potisnuti čini živite velike trenutke koje su nemoguće haveces možete ostaviti iza sebe , dodiruje joj kosu je još više mislim da je u ovom radu jednostavno možete reći kako je dirnut osjećajima koje

    • maleny delgado · 17 prosinac 2011
    • hola me ako ya llamo ma.panchola q sam Nombre es feo , ali ASI mi pusieron

    • ma.panchola gimenes · 16 prosinac 2011
    • lijep rad pun osjećaja , svaki put kad sam ga čuo sam nakostriješiti kosa ...

    • lourdes castelani gonzalez · 16 prosinac 2011
    • Volim ovaj prekrasni melodijske hvala za upload

    • Giovana ramirez · 13 prosinac 2011
    • Uživala sam i nastavit će vidjeti vaše rezultate .

    • José Francisco · 8 prosinac 2011
    • exceltne servcio

    • jose luis perales · 12 studeni 2011
    • Bellisima

    • Mario cuzi · 4 studeni 2011
    • bieutiful

    • tii · 31 listopad 2011
    • hvala o stranici mi se sviđa jako

    • Lê Trà My · 11 listopad 2011
    • Hvala što na raspolaganju rezultate! Pozdrav. Paul

    • Pablo Di Nardo · 9 rujan 2011
    • ovo je jedan od najboljih pjesama mi se sviđa igrati klavir!

    • alejandra gonzales · 6 rujan 2011
    • Beethoven ... majstor! jednostavno lijep komad! ']

    • Vero Korppi · 2 rujan 2011
    • Magnifique

    • Erique Mare · 1 rujan 2011
    • Velika je stvar o proizvodu kad ste lirski raspoloženje!

    • Ксения · 1 rujan 2011
    • se netko slučajno zna tko je izvođač u ovom komadu?

    • dave · 23 kolovoz 2011
    • posao izvrsno! Ja ću igrati svaki dan

    • наталья · 22 kolovoz 2011
    • unatoč tome što je malo tužan, pokazuje sve genij Beethoven

    • nelma leite · 11 kolovoz 2011
    • predivna pjesma, volim igrati na glasoviru svaki put kad se vrate u školu, ovaj i onaj Debussyja, next up bit će turski jajaj

    • agsotinadaniela · 4 kolovoz 2011
    • tata me povrijediti, on govori.

    • frank baldwin · 22 srpanj 2011
    • BI ljubav ovu pjesmu podsjeća me gorki čovjek, čak i slavne tuge prožima vrlo lijepo jednostavna:)

    • anna · 22 srpanj 2011
    • Ja volim ovu melodiju D da zvuči kao slatko mjesec

    • cristopher morales uriarte · 27 lipanj 2011
    • to uvijek čini moje kralježnice jeza kad čujem ovaj komad

    • kagali yuna · 14 lipanj 2011
    • ova pjesma je savršena, jer nadilazi vrijeme i prostor

    • marlon jhonatan · 7 lipanj 2011
    • Ovaj rad nadilazi vrijeme i prostor, tako da je savršen

    • Marlon Jhonatan Rodriguis · 7 lipanj 2011
    • za mene je jedan od najboljih voljeti

    • carlos granados · 5 lipanj 2011
    • Volim ovu pjesmu, ona je vrlo nostalgična melodija dovoljno za mene

    • hariminoson · 4 lipanj 2011
    • ova pjesma je stvarno super pjesma kao i spavanje! Sam ga stavio na i nakon 1 minuta sam pao u san ...

    • henk · 17 svibanj 2011
    • Ja sam dobar conosedor šarm glazbe osjetio kao da sam yenara onih melodija

    • luis alexander · 10 svibanj 2011
    • Izvrsna kvaliteta kopije. Rad je nevjerojatna, uvijek daje zadovoljstvo slušati ako pravilno tumačiti.

    • Javier Perez · 5 svibanj 2011
    • exelente

    • cristian jesus pabon · 18 ožujak 2011
    • Želim sheet glazbe za mjesečina sonata 1 moj elektronička pošta je fanclubperuvian_tokiohotel@hotmail.com

    • kelly saldaña tejada · 15 ožujak 2011
    • Oni su bili vrlo impresivni ratni film koristi glazbu.

    • b · 23 veljaèa 2011
    • Jedan od najvažnijih kretanja melodije koje postoje.

    • Vivian · 20 veljaèa 2011
    • Ja mogu reći, q je najdivniji posao ,,,,,:), Nemam riječi za reći da je jako slatka i velika pjesma,,, SAMO, ORIGINAL, ....!!!!

    • roger · 8 veljaèa 2011
    • To je posao, miran, lijep i vrlo dobro učinio.

    • ines ruiz ruiz · 26 sijeèanj 2011
    • Ovo je moja omiljena pjesma na glasoviru. Opet
      ,
      Betobensaiko Beethovena najbolji pjesama! ! !

    • タナカコウヘイ · 26 sijeèanj 2011
    • vrlo dobar ovaj rezultat

    • marco antonio baez peral · 15 sijeèanj 2011
    • Samo jedan, maksimalno
      ta, svi radovi su bili vrlo je radio i onda rezultat ovog posla koji su obavili vrlo poznati umjetnik i maksimalno

    • Antonio EMSG · 22 prosinac 2010
    • Zapravo, vrlo je važno djelo koje osobe odgovorne za izradu ove stranice, čestitam!

    • Victor de Oliveira Moreira da Costa · 25 studeni 2010
    • Veliki glazbeni komad, čuva me zabavljati dana!

    • Iluvpiano · 23 listopad 2010
    • Hvala! Porcuro puta mjesto kao što je ovaj!

    • Igor Rodolpho Matheus Silva · 8 listopad 2010
    • da je dobro da konačno sam pronašao cijeli posao kao što je jedan od mojih favorita

    • anibal hernandez · 8 listopad 2010
    • Volim i željni puni rezultat to igra ispravno

    • marcelo anibal gauna · 16 kolovoz 2010
    • I puno hvala predugo u potrazi za ovaj pun rezultat i na kraju ga pronašao, hvala ti svesrdno

    • Jair · 31 srpanj 2010
    • Volim emocija u ovu pjesmu. To je bio jedan od mojih omiljenih klasičnih glasovir komada jer sam bio 6.

    • Desa · 8 srpanj 2010
    • Po mom mišljenju, jedan od najvećih komada glazbe ikad sastavljena. To je ono što me inspirirala za naučiti svirati klavir. Apsolutno prekrasno da konačno pronaći ovo rezultat.

    • Julian · 11 veljaèa 2010
    • najbolji i sadest komad za klavir

    • apple · 31 sijeèanj 2010