Nota ikona

Recenzije Zdravo Marijo (Ave Maria) B flat major

Thanks for posting a review!

Sviđa li vam se ovo?

Sviđa li vam se Cantorion?

Natrag Dodaj recenziju

135 recenzija

Zdravo Marijo (Ave Maria) B flat major Rating: 4.67 out of 5 based on 138 reviews.
    • Merci pour le partage
      Musicalement

    • Patriciam · 14 prosinac 2020
    • TOP
      c'est merveilleux !

    • Patriciiam · 14 prosinac 2020
    • Excelente!!!! Gracias!!!!

    • Carlos Radaelli · 18 travanj 2020
    • Grazie di tutto

    • Samirh · 17 studeni 2019
    • É posso dizer... sublime.

    • Milene S. · 21 rujan 2019
    • excelente gracias por compartir.

    • Gissell vargas cetina · 13 travanj 2019
    • Ich spreche kein englisch! Kann also nich Ihre Fragen beantworten! MfG

    • Hartmut Grzonka · 7 sijeèanj 2019
    • Super tolles Lied, ich liebe es

    • Thomas · 18 lipanj 2018
    • Partitura perfeita. Obrigado pela ajuda nos meus estudos.

    • Antonio Lemos · 7 lipanj 2018
    • Es ist für eines der schönsten Lieder

    • Evelin Volmer-Bamberg · 3 prosinac 2017
    • Ein wundervolles Lied, mit Gefühl gesungen, berührt es die Menschen.

    • Angela · 8 rujan 2017
    • Una pieza hermosa!

    • Oscar Fernando González · 13 kolovoz 2017
    • Es una pieza maravillosa, sublime y sencilla al mismo tiempo

    • Ana Cecilia Vogel · 16 studeni 2016
    • encontré lo que buscaba de manera rápida y sencilla. muchas gracias.

    • diana silva · 9 studeni 2016
    • hermosa pieza para estudiar!!!!

    • maria fernanda · 19 listopad 2016
    • Simply wonderful

    • DM · 23 kolovoz 2016
    • one of the finest classical musical pieces i've ever hered

    • bryan o'shea · 4 srpanj 2016
    • splendida!

    • marina moi · 8 lipanj 2016
    • Mooi stukje muziek van Shubert.

    • Rudi Lejaeghere · 12 travanj 2016
    • la vorrei preferibilmente nella versione in italiano ;comunque ringrazio.

    • armando troletti · 11 travanj 2015
    • To je najbolji rezultat u ovom naslovu .

    • karlos · 5 travanj 2015
    • Hvala za doprinos toliko na svom mjestu prvi put sam posjetiti i me oduševila !

    • Maria Judith del Carmen Ruiz · 8 prosinac 2014
    • Classic , Classic

    • Андрей · 6 prosinac 2014
    • Ovo djelo je kao bliski do beskonačnosti , da je stvaranje komada kako ste nas dovesti do besmrtnosti , da se ujedine s onima koji ga poštovati , da će ga cijeniti i poštovati .

    • Antonio jaimes · 6 listopad 2014
    • Pregledao sam sve je izvrsno , to jedivno djelo , najljepši je dogovor da sam pronašao


    • Marta Cárdenas Cortés · 6 srpanj 2014
    • Što jenajbolje raditi daBlažena Djevica ga je potaklo

    • Elfego Mendiola Santos · 4 studeni 2013
    • Excelsa ovo djelo .

    • César Gabriel Rodríguez Ordóñez · 22 listopad 2013
    • ok je malo dosadna ali ok

    • Rene · 20 kolovoz 2013
    • dovoljno samo napisati ovaj komad biti genij .

    • Natalia Dzhima · 9 srpanj 2013
    • Prekrasna glazba , ja bih ga igrati glasovir .

    • Federico Vital · 25 svibanj 2013
    • vrlo dobar raspored , jednostavno i lijepo :)

    • tilin tilin · 10 ožujak 2013
    • Sasvim je jasno da su slika i stoga čitljiva .

    • Geiser · 4 ožujak 2013
    • rezultat je za mog sina Davida Alexander ,

    • luz marina rendon otalvaro · 22 sijeèanj 2013
    • jeomiljena pjesma moje mame - neka se vidi s puno vježbe klappts možda na klarinetu kao solo .....

    • monika · 3 sijeèanj 2013
    • Ja uvijek pronaći nešto zanimljivo za mene !

    • Peter Peregi · 16 prosinac 2012
    • krma chiollamente rumonca tomunicas zasun romanello s graška formaggino od Josephite u Rion mambino pauze da famellaculionosi umini romioni od sonambialio s martoliones culam Ona ima Alise za volamer sa svinjama u staji prostora s Porchetti Marsovci i viomina da s tentlion

    • culone · 9 listopad 2012
    • Hvalite Gospodina i biti spašeni Bach ovu pjesmu Gospe Majke Janje Božje .

    • Diego W. Marcryzius de Almeida · 29 kolovoz 2012
    • Dobro , ali što je s verzijom sa stihovima na latinskom ?

    • Mar · 16 srpanj 2012
    • vrlo lijep komad, dobro bodovanja , hvala !

    • kantorin · 7 srpanj 2012
    • To je jednostavno odlična !

    • Maria Lassaballett · 7 srpanj 2012
    • zašto? zašto? zašto? zašto? zašto? zašto?

    • ryu · 28 lipanj 2012
    • thanksthanksthanksthanksthanks

    • ryu · 28 lipanj 2012
    • Odlična stranica , vrlo je preporučeno, Pozdrav iz Puerto Vallarta

    • Pianista Salvatore · 14 svibanj 2012
    • super, hvala =)

    • monika · 14 travanj 2012
    • Sviđa mi se jednostavnost pristupa , morate preuzeti, za razliku od drugih koji nisu .

    • gonzalo sagarnaga luna · 11 travanj 2012
    • Predivna pjesma pjeva glasom koji jedar Deus.Maravilhosa .

    • Irene S.P. Szabanin · 22 sijeèanj 2012
    • To su radovi koji prežive kroz povijest

    • HONORE DESAMIS "handel" · 6 sijeèanj 2012
    • axagerado nimadres je biodrugi najbolji tenor budala

    • yoo jaj he · 14 prosinac 2011
    • pjesma je lijepa, ali ja osjećam da nešto nedostaje

    • elisabet james · 30 studeni 2011
    • klasična glazba jebaština čovječanstva , hvala što je objavljeno

    • sonia sonia · 28 studeni 2011
    • patrtevokal je na njemačkom jeziku , a ne talijanski, još uvijek staviti Pavarotti pjeva na talijanskom i njemačkom jeziku notnih .

    • paulo emilio · 23 studeni 2011
    • Super! ostavlja vas žele više!

    • Reiner Hermann Neumann · 12 listopad 2011
    • odličan preuzimanje i ispis s ... puno vam hvala, ja ću sada ići i prakse.

    • Ken Tuck · 26 rujan 2011
    • super

    • ange · 18 rujan 2011
    • "Više sam Luv glazbe i cijeniti Blažene Djevice Marije." Henry B. hisona

    • henry b. hisona · 11 srpanj 2011
    • To je predivna, predivna pjesma zaista.!

    • Irene Sartini · 19 lipanj 2011
    • vrlo dirljiv, čini da ljudi osjećaju mir u svojim srcima.

    • j.w · 17 lipanj 2011
    • Marija je bila vjerna sluga Isusa i da smo trebali biste bili sigurni da veliča Njegovo ime. Hvala vam puno

    • Pablo Neves · 8 lipanj 2011
    • To je veliki list od 10 stranica
      Hvala

    • michael K · 3 lipanj 2011
    • Jednostavno prekrasno! Moja inspiracija za pjevanje od djetinjstva, a sada ga tumačiti, na upit, na svadbama i vjerske službe u čast Djevice Marije. Blago onima koji ga čuju, blagoslovljen koji razumiju njihovo značenje. Ave Maria Gracia Plena!

    • josé Paulo Plá Xavier · 14 svibanj 2011
    • tko pjeva pavarotii pretjerana, ali to je još uvijek dobra stranica

    • Margarita Guadalupe Renterìa Garcia · 11 travanj 2011
    • graciozno, prekrasno

    • irena · 11 travanj 2011
    • Ova pjesma je za mene vrlo dobar Franz

    • Sir Walter Scott · 21 prosinac 2010
    • vrlo dobar predmet za desacrgar

    • ada henriquez diaz · 14 prosinac 2010
    • sam ga volio, da stranica je prekrasna, ja sam tako zahvalan za dečke koji su stvorili ovaj site, ja volim klavir!! Volim te Cantorion.org!!

    • Mary GaGa · 30 travanj 2010
    • Augo pravedan je dobio reći da sam zaljubljen u klasične glazbe.

    • Daniel Menezes Teixeira · 31 listopad 2009
    • vrlo, vrlo dobru glazbu, čuo sam ga prvi put kad sam bio dijete, a sada, nakon 45 godina osjećam vrijeme nije prošao na sve.

    • angelo Luigi Grasso · 20 rujan 2009
    • Ova pjesma je lijepa, ali njezin glas se nije sviđao

    • Giulia Bertelli · 8 rujan 2009