Nota ikona

Recenzije Cantique de Noël Glas, Klavir

Thanks for posting a review!

Sviđa li vam se ovo?

Sviđa li vam se Cantorion?

Natrag Dodaj recenziju

61 recenzija

Cantique de Noël Glas, Klavir Rating: 4.68 out of 5 based on 62 reviews.
    • Potete trovare una versione completa del testo e spartito e mp3 per voci singole
      su http://tavernolaincanto.it/oh-holy-night-adam/

    • tavernolaincanto · 28 sijeèanj 2017
    • Interessante Partitura , peccato che non sia in tonalità di tenore

    • Enzo Badalotti · 2 sijeèanj 2017
    • Goda noter

    • Jan · 20 prosinac 2016
    • Such an excellent service. I love this site

    • David Beal · 14 prosinac 2016
    • Uno dei canti più belli di Natale. Grazie

    • Sara Piceni · 26 listopad 2016
    • Jedna od najljepših Weihnachtsgesänge

    • Axel · 8 prosinac 2015
    • Nema Božić slavlje bez Minuit Chretien ....

    • Anny Claes · 2 prosinac 2014
    • SATB rezultat: http://tavernolaincanto.altervista.org/2010/11/oh-holy-night/

    • tavernolaincanto · 5 sijeèanj 2014
    • Preporučam slušanje majstorski nastup Roberto Alagna je .

    • Colleen Anderson · 17 prosinac 2013
    • Verzija pjeva na francuskom je izražajniji volim hvala za doprinos .

    • Fermin Tolentino Lopez · 28 studeni 2013
    • Carol jejednom mi se sviđa i ugodnije pjevanje .

    • antonio marco · 23 prosinac 2012
    • Já cantei je Obra em Ingles , agora Pretendo su Canta - em Frances .

    • natanael gonçalves · 17 prosinac 2012
    • Lijepo je biti ovdje da vidi visok verziju !

    • Tia · 14 prosinac 2012
    • Kako molim , ako vam se sviđa ?

    • Ardito TOSON · 21 veljaèa 2012
    • Divno mjesto , nudeći jednostavan funkcionalnost i nudi glazbu sa snimanja.

    • Dr. Stephen F. R. Piotrowski · 1 sijeèanj 2012
    • "O Sveta Noć " ( Cantique de Noël ) je jedan od mnoštva božićnih pjesama što zaslužuje da se pjeva kasnije ( s glasom kontratenora ) od strane Latvijski - ruske pjevačice Vitas za nadolazeći Božić CD-u !

    • Tatianna Raquel · 22 prosinac 2011
    • Odbijen nadbiskup Pariza zbog svoje " operne " kvalitete, Cantique de Noel je postao jedan odnajomiljenijih i inspirativno božićnih himni u svijetu.

    • Jon Dwyer · 22 prosinac 2011
    • vrlo lijep Božić pjesma, donosi atmosferu u

    • Sylvia Petit · 15 prosinac 2011
    • escepcional stvarno je pjesma pun čežnje čovjeka, koji je zabodena svoje nade na bog pun ljubavi, hvala za to što tako lijepu himnu .

    • monica lopez · 15 prosinac 2011
    • To jevrlo lijep rad , vrlo karakteristično s blagdana.

    • João Luiz Lenz Fontoura · 28 studeni 2011
    • klima prekrasan tradicionalni Božićni

    • Forceille · 27 studeni 2011
    • ništa kratko prekrasne pjesme nadam se da ga pjevati na koncertu .

    • katia · 20 studeni 2011
    • minunat

    • 2na · 22 listopad 2011
    • naleli

    • arslan · 5 listopad 2011
    • Lijepa igra glasovirsku pratnju, ja sam odgovoran za klavir, ja igrati i sa svima na violini školi Božićni party ove godine. Lijep glas čujem u mjestu kao što je Caruso.

    • maurice · 11 ožujak 2011
    • Vrlo se kreće, vrlo lijepe (koju pjeva Caruso u 1916)

    • Grava-Jouve · 29 prosinac 2010
    • + Site! Nema paperje ili statična, pravedan preuzimanje datoteka!

    • Scout · 24 prosinac 2010
    • Ovaj komad me podsjeća na moje djetinjstvo, moj otac pjeva na Božić, valjanja "R".

    • Maurel · 6 prosinac 2010
    • Volim pjevati svete pjesme i pjesme.

    • edno gatto da silva · 3 prosinac 2010
    • prekrasan sklad, lijepe riječi. tekst savršeno pogodna za Božić i šire (mijenjanje teksta, naravno).

    • adele ferrari · 28 studeni 2010
    • Nažalost, u dubokoj poziciji, sam je tražio u izvornom izdanju.

    • Christin Mollnar · 23 studeni 2010
    • To je savršeno legao vanjska strana za početnika klarinetista poput mene. Nakon što je pokušao nekoliko drugih verzija u različitim ključevima, to mora biti najjednostavniji.

    • Phil · 16 prosinac 2009
    • Zašto ne bi oni koriste riječ Božić? To je * Božić * pjesme. Jeez, ti "rat protiv Božića" ljudi su antipatičan. Naši (da, ja sam kršćanin previše) nije jedini odmor u prosincu. Što se tiče pjesme, to je uvijek bio jedan od mojih favorita, uz pjesme poput djeteta Što je ovo? i Bog Ostalo Ye Merry Gentlemen.

    • Rick · 10 prosinac 2009
    • Hvala vam što ste još uvijek govoreći: "Božić" na Vaše web stranice.

    • a friend · 3 prosinac 2009