Nota ikona

Recenzije Hungarian Rhapsody No. 2 Klavir

Thanks for posting a review!

Sviđa li vam se ovo?

Sviđa li vam se Cantorion?

Natrag Dodaj recenziju

65 recenzija

Hungarian Rhapsody No. 2 Klavir Rating: 4.92 out of 5 based on 65 reviews.
    • excelente¡¡¡ la mejor ayuda en cuanto a partituras de las mejores piezas musicales¡¡¡¡

    • luis chavez morales · 8 ožujak 2017
    • Es una pieza realmente hermosa!

    • Oscar Fernando González · 1 veljaèa 2017
    • ovaj rad je jednostavno veličanstvena , moram reći da je simplifidade glazba i njegova složenost su savršeno postavljeni , .

    • Henrique Mauler Borges · 3 prosinac 2015
    • Jako nam je drago da su imali pristup ovom komadu koju volim .

    • Jose Ortiz · 22 listopad 2014
    • Moja majka OSJEĆAM TREBA OVO !

    • Rader Frugoli Peixoto · 23 ožujak 2014
    • ovaj komad je nevjerojatna!

    • Beath Ownlaa · 12 prosinac 2013
    • slušam i šarm ..... sad želim ukloniti

    • mariana sivila · 1 srpanj 2013
    • jevrlo zanimljiv posao , vrlo dobra i dubokim

    • Luan Costa · 3 lipanj 2013
    • super pjesma koja izražava tamuumjetnik '

    • gianmarco · 28 ožujak 2013
    • Buenisimooooooo

    • Nadia Ruiz Navratil · 9 sijeèanj 2013
    • vrsta teško , ali zabavno igrati !

    • John · 14 prosinac 2012
    • rezultat je vrlo dobra dok ga pogledati

    • nestor alberto · 28 svibanj 2012
    • jako dobro .. i ja preporučujem svima

    • michael douglas · 24 svibanj 2012
    • odličan komad klasične glazbe svijetu ,null,null, revolucionarni

    • israel efrain brito · 23 veljaèa 2012
    • To je jedinstven u svojoj vrsti

    • Juanarlos Rodríguez Díaz · 15 veljaèa 2012
    • Početna varljiv jednostavnost, velika tehnički razvoj zahtijeva intenzivne izraženosti izvođača.

    • maurizio fagnola · 16 sijeèanj 2012
    • Savršeno Glazba, osjetiti melankoliju umjetnika

    • Marcelo · 14 prosinac 2011
    • je vrlo dobra , a vidimo daje rezultat vrlo dobro napisan i uspješan

    • Juan Sebastian Martinez Bustos · 22 studeni 2011
    • Ako je nešto vrijedno i sjajnu glazbu čuo u mađarskom rhapsodies su jedan od najvećih klasičnih skladatelja. Rapsodija broj 2 je jedan od najljepših romantičnih melodija rođena iz srca ovog glazbenog genija.

    • Armando Castro Ferreira · 25 rujan 2011
    • nevjerojatna baš kao i moj (;

    • Richard Clayderman · 4 srpanj 2011
    • Masterpiece!

    • Faye · 14 ožujak 2011
    • Mislim da je senzacionalno print sheet glazbe i biti u mogućnosti to čuti.
      također rješava pitanja. je velika>

    • Magaly Porfírio · 3 ožujak 2011
    • Moj omiljeni komad tako daleko ...

    • Amel · 19 veljaèa 2011
    • Jako lijepa skladba

    • Ines Hustić · 22 sijeèanj 2011
    • buenisima

    • r · 20 sijeèanj 2011
    • Prekrasno djelo koje pokazuje ne samo virtuoznost i tehničku kvalitetu pijanist, ali i kvalitetu pisanja i imaginacije skladatelja!

    • Julieta Romero · 3 sijeèanj 2011
    • To je velika, složena i prekrasno.

    • Citlalmina Morales · 28 prosinac 2010
    • je super chiva chiva volim najviše od svih mađarskih rapsodija

    • vanessa alejandra rivas hasbun · 28 prosinac 2010
    • Jedna od najboljih pjesama koje sam ikada čuo.

    • Miguel Angelo Zanotelli · 19 prosinac 2010
    • Volim ovaj komad je stvarno super dobar

    • Josman Rafael Barrios Gonzalez · 14 prosinac 2010
    • Najljepši komad za klavir solo, Liszt je bio genij.

    • archaeotherium · 28 studeni 2010
    • Ja ću samo napraviti pokušaj interpretarña hvala!

    • Abby Sandrick Dolç · 9 rujan 2010
    • vrlo nevjerojatna, savršena pjesma

    • Ricardo Ferrari · 21 prosinac 2009
    • Optimus, odličan, iznenađujuće, Liszt je najbolji

    • pietro · 8 kolovoz 2009
    • To je veličanstveni komad koji je siguran da potaknuti sve one koji to čuti ... i još bolje, to je besplatno sheet glazbe! "Mađarski rapsodija br 2" definitivno zaslužuje punu 5 zvjezdica.

    • Anonymous · 24 srpanj 2009