Nota ikona

Recenzije La Campanella Klavir

Thanks for posting a review!

Sviđa li vam se ovo?

Sviđa li vam se Cantorion?

Natrag Dodaj recenziju

113 recenzija

La Campanella Klavir Rating: 4.87 out of 5 based on 113 reviews.
    • This is an absolutely beautiful, ethereal piece that I just had to get the sheet music for after hearing it. I suspect I may come out of my current Chopin obsession only to enter a Liszt obsession. Very good pdf. Thankyou Cantorion!

    • Elizabeth Lavall · 28 travanj 2016
    • Beautiful Song

    • Aryan Vaswani · 3 travanj 2016
    • Nadam se da ću jednog dana igrati ovu pjesmu : D Ali to će biti vrlo komplicirano , jer je napisao Liszta i ne čini lako :(

    • Osvaldo Ovalle · 24 studeni 2015
    • izvrsna kvaliteta , veličina bilješkama lako čitati previše.

    • Dollar Luo · 16 rujan 2015
    • Volim Liszt ! ako sam mogao završili ovaj, kupit ću tiskani ver . ...

    • giselle · 8 rujan 2015
    • Volim ga volim to mi uvelike pomogli

    • adrian chatu dominguez · 4 rujan 2015
    • Mnogi gracias.Somos sretni da imaju toliko brige ljudi , spremni podijeliti svoje vrijeme i sredstva kako bi stvari lakše za one bez dovoljno sredstava za stjecanje ove partituras.Mil hvala

    • clariola · 18 lipanj 2015
    • Mislim da jewounderful note !!

    • Vanessa Chak · 10 ožujak 2015
    • Velika glazba. I rado igraju

    • あいむあいむ · 2 ožujak 2015
    • Poput mene strahovito , pogotovo glumi Evgeny kissin )

    • Michael · 9 veljaèa 2015
    • za mene nije našao sam vrlo dobar , jer ne CEVE porai

    • rafael · 6 veljaèa 2015
    • Ovo djelo je najspektakularniji sam čuo , ja ga volim .

    • martha elena gomez acero · 20 prosinac 2014
    • Ako možete, molim vas da mi pošaljete note , nego gitaru .

    • Cesar Enrique Bermudez Villa · 18 lipanj 2014
    • nema ... hvala ti što si ga iznevjerio

    • oscar cariddi · 31 ožujak 2014
    • lijep i vrlo izražajne , baš prekrasna

    • nikola yondviç · 25 veljaèa 2014
    • samo pokušati , ako to mogu skinuti ili ne

    • xin · 23 sijeèanj 2014
    • exelent , exelent , exelent ja volim Campanella

    • cesar · 15 svibanj 2013
    • Prvi put sam čuo ovaj komad je izvela Valentina Lisitsa ,genije jedan u klaviru .

    • haleh · 2 prosinac 2012
    • Volim ovaj komad , ne mogu čekati da ga naučiti !

    • A. Stom · 27 studeni 2012
    • la la la la la

    • carlos villarreal · 4 studeni 2012
    • Postoje sporazumi ne igrati u rukama prosječne veličine

    • Lolo · 9 srpanj 2012
    • Volim ovu glazbu jer je to dio klasičnog plesa, osvojili smo 3. nagradu na Međunarodnom lignana u kategoriji 13-15 sa samo 13 godina ! :) :) :) :)) :)) :))

    • francesca · 18 lipanj 2012
    • Čini se teško , želim igrati !

    • Thomas Bolsée · 3 svibanj 2012
    • Ova stranica Bue zbunjujuće , a glazba jelijep nered : ( !

    • Filipa Tomás Figueira de Alfredo · 22 veljaèa 2012
    • prekrasna kompozicija pagannini

    • sara de los angeles · 12 studeni 2011
    • prepun bilješki

    • katryn monique visayas · 24 listopad 2011
    • Ovaj komad je tako prekrasno, nadam se da sam van igrati ovaj komad uskoro

    • Besty · 8 listopad 2011
    • Volim ovaj dio toliko! Ah .. Tsuichira igranja je samo lijepa

    • Sar · 6 rujan 2011
    • moja omiljena pjesma dok sam bila mala, moj otac je igrao noću.

    • Bellas · 3 rujan 2011
    • stvarno velik list. im gonna prakse za tekst nekoliko mjeseci .....

    • Chezhoulian · 31 kolovoz 2011
    • Veliki komad. I like it jako puno!

    • Yi Lin · 29 kolovoz 2011
    • Sviđa mi se ova ................

    • Ernest Joshua · 27 kolovoz 2011
    • Izuzetno teško, ali to zvuči tako iznenađujuće.

    • Sara · 2 kolovoz 2011
    • velika --- komad ne mogu prestati igrati!

    • frank · 23 srpanj 2011
    • Wow! tako teško svirati na klaviru!
      Sviđa mi se ova ~ ~ toliko ~ ~

    • Fantaisie · 10 lipanj 2011
    • cool.

    • ashley · 12 svibanj 2011
    • Dobio sam tako ljubomoran dječak igrajući ovaj komad u mom razredu!

    • Rudolf · 22 travanj 2011
    • Ja apsolutno ljubav ovu komad moj cilj je biti u mogućnosti to igra prije nego im 20

    • anomynus · 18 ožujak 2011
    • Samo velika. velika da možete skinuti Sunce Hvala!

    • Friederike Lena de Font · 14 ožujak 2011
    • je lijepa! Također gledati video!

    • Davide Gaioni · 1 ožujak 2011
    • je prekrasno za mene, jedan je od najljepših djela.

    • Tatiana Alessandra Rathunde de Souza · 26 veljaèa 2011
    • Ja mora naučiti igrati ovaj komad ... ja ga volim toliko!

    • Linh Pham · 31 sijeèanj 2011
    • Sviđa mi se ovaj komad kad sam čuo Kevin suherman igrali ovo ... aaaaaaaaaa .. ton koji on proizvodi je tako lijepe

    • unknown · 28 prosinac 2010
    • ovo je remek-djelo i stvarno velik se nadam da mogu igrati produžetke, kao i Liszt: D.

    • hossein · 9 prosinac 2010
    • jako dobro, ja bih zahvalan Venezuele pjesme glazbe list

    • johanna rodriguez · 25 studeni 2010
    • Campanella predmet mnogo inspiracije

    • otto guillen perez · 25 studeni 2010
    • Volim da se gotovo svaki dio daje priču u nastavku! To je vrlo važno razumjeti što je netko igra!
      Predlažem vam da slušate solo klavirsku pratnju Ashkenazy ili Richter!

    • pianiste · 16 studeni 2010
    • Vrlo stimunlating slušajući ga solo na klaviru ili živi orkestar u koncert.

    • Mike Fletcher · 13 kolovoz 2010
    • Volim ovu pjesmu sam čuo šakom u anime zove La d'oro corda Primmo Passo. Tip svira klavir, njegovo ime je yurotaro, igrali ovu i ja se zaljubila u njega. Preporučujem ovaj anime sve ljubitelje glazbe, tako da takodjer možete pronaći svoj sheet glazbe. Naš list je glazba u našim srcima. :) Ova pjesma je jedna od pjesama koja me inspirirala da se igraju i ljubav glasovir još više napeti. I mislim da je ova pjesma samo stvarni lijepa iako je to nekako u. ; P

    • poy poy · 18 travanj 2009