Nota ikona

Recenzije Calon Lân SATB

Thanks for posting a review!

Sviđa li vam se ovo?

Sviđa li vam se Cantorion?

Natrag Dodaj recenziju

34 recenzija

Calon Lân SATB Rating: 4.79 out of 5 based on 34 reviews.
    • Beautiful music, beautiful words, beautifully produced, beautifully clear layout, simply beautiful, diolch yn fawr

    • Mal · 19 travanj 2016
    • apsolutno prekrasna tune i mi stavili ' ono što je prijatelj imamo u Isusu " na njega - SUBLIME

    • yvonne · 16 rujan 2015
    • Da iawn diolch

    • Salty Halen · 4 rujan 2015
    • Apsolutno čudesno lijepa !!!

    • Arthur J. Straub · 21 srpanj 2015
    • Najljepša pjesma moje majke službe zahvalnosti

    • Jane Bebbington · 12 ožujak 2015
    • Čisto , dobro organizirana .

    • Clive Basson · 13 kolovoz 2014
    • Apsolutni favorit komad mene s iznimno puno smisla

    • Joachim Fischer · 14 svibanj 2014
    • Izvrsno tune - to čuo na natjecanju limene glazbe i htjeli uključiti ga za našu koncertnu bend

    • Bob Batty · 16 travanj 2014
    • Vrlo dobro krenuo - kristalno jasno čitati , i točna .

    • Stripey · 18 veljaèa 2014
    • Štobanalna pjesma .

    • Amber newtons hat a banal song! The words are triv · 4 kolovoz 2013
    • Ovo je baš super - čitati - glumiti glazba !

    • Eleanor [Tiz] Odell · 13 srpanj 2013
    • Jednostavan za preuzimanje , odličan raspored i .... FREE .

    • Sharon Parmenter · 7 sijeèanj 2013
    • Tu je lijep , sada u minuti , zar ne !

    • Billy Big Bollocks · 3 listopad 2012
    • Izvrsno , slaganje dobro, vrlo jasno čitati ,dobro ključ pjevati u.

    • David W · 16 rujan 2012
    • srce do klavirsku glazbu je divna, predivna pjesma .

    • sal · 23 svibanj 2012
    • Veličanstveni i izvrsna himna , čak i ako potpuno različite interpretacije predložio

    • Giorgio Gallizioli · 24 ožujak 2012
    • Ja sam bio živi u SAD-u za više od 30 godina i htjela čuti čisti velški verziju ove prekrasne himnu. On je donio suze na moje oči.

    • Eileen · 27 rujan 2011
    • Snimanje Sian James je bolji od drugog po Katherine Jenkins, po mom mišljenju - iako sam samo učenik sebe, to mi zvuči da je velški govornik Sian James i da je drugi jezik govornik je Katherine Jenkins. Slažete li se? Ako da, o tome kako snimanje Sian James prvi, iako on nije bio taj koji je počeo pjevati kada ljudi kliknu na "slušati"? Hvala.

    • Mike · 1 svibanj 2011
    • Vrlo dobro, hvala vam! "Savršeni"! Doviđenja.

    • Gareth ap Ioan · 27 rujan 2010
    • Dakle, vrlo lako za pronaći! Brilliant. Diolch!

    • CHris · 16 kolovoz 2010
    • Iako je Englez, ja sam živio u Walesu za mnogo godina i ljubav priliku da pjeva ovu himnu - po mogućnosti u velški - u mojoj crkvi. Da biste čuti zbor pjevati komad je nešto gledati. Diolch!

    • Steve Reeves · 7 srpanj 2010
    • Ja živim u Americi i želi pjevati u crkvi. Bilo je nevjerojatno da ga tako lako pronaći. Hvala, hvala.

    • rilliamsuth w · 28 ožujak 2010
    • Ja to je potrebno za vjenčanje. Vrlo korisno biti u mogućnosti da ga tako lako pronaći.

    • Ted Sweet · 20 srpanj 2009