Nota ikona

Recenzije The Entertainer Original version

Thanks for posting a review!

Sviđa li vam se ovo?

+1 this on Google

Sviđa li vam se Cantorion?

Natrag Dodaj recenziju

184 recenzija

The Entertainer Original version Rating: 4.75 out of 5 based on 184 reviews.
    • Strašan pjesma za zabavu i zabavnim emisijama .

    • Mectacular · 8 studeni 2014
    • Ja sam 15 , te su ga naučili na Duhove blagdana u 2 tjedna .

    • Piano · 14 kolovoz 2014
    • Izvrstan komad , pun zabave i enegia .

    • Naomi Torres · 23 travanj 2014
    • Odlična izvedba , dajući dojam piano Wild West salona .

    • Dominique · 8 veljaèa 2014
    • Savršeno za studij i igrati za zabavu s obitelji i prijateljima

    • Afonso Gomes · 23 listopad 2013
    • Ja sam vrlo sretan jer je moja najdraža pjesma .

    • ここみ · 29 kolovoz 2013
    • Ja sam odavno dira pojednostavljenu verziju i potrazi za originalnu glazbu Scott Joplin , koja po mom mišljenju , ne bi na dnu cipele i to jenajbolji website

    • Ivan Gassol Saez · 26 srpanj 2013
    • lijepo , thx za dijeljenje ovaj list !

    • piano_bin · 20 srpanj 2013
    • Dugo je tražio u španjolskom glazbene unije

    • Eugenio Reinhard · 15 lipanj 2013
    • je velik komad za divertirce i poboljšati

    • Jhon Anderson Patiño · 10 svibanj 2013
    • Jedna od najboljih pjesama svih vremena i moj osobni favorit .

    • Garrett dufoe · 1 svibanj 2013
    • Morate biti u mogućnosti igrati ...

    • Mr. XXX · 27 ožujak 2013
    • Ovaj proizvod je jako dobar , ali postoji neki glazbeni tražim

    • Vivian Vilamani Sosa · 25 ožujak 2013
    • dobro crafted stranica .

    • memduh · 23 veljaèa 2013
    • Volim ovu pjesmu sam također pokušati pronaći načine da se plesati na nju njezina to kul

    • abigail · 22 veljaèa 2013
    • Nije lako igrati , ali seksi .

    • Ikke Tastentänzer · 10 studeni 2012
    • ovo jeklasičan komad vrlo vesela , i preselio .

    • ricardo fuentes · 27 listopad 2012
    • Ovdje je da oh da da tko je ovdje tko je oh yeah

    • fsfqsfs · 3 listopad 2012
    • Uuuups nije .... što je pregled .....

    • Mahagoni · 31 kolovoz 2012
    • Osjećam se jako sretnim i smiješno kada Olles Želiš ples

    • Sara González niño · 30 srpanj 2012
    • Će se koristiti za prvi put , pa drago mi svoje omiljene pjesme .

    • アイラ · 8 srpanj 2012
    • ovo je jako lijepo , a ja ću ga igrati !

    • Yi Beom Gyu · 4 srpanj 2012
    • Rekao bih da je ovo jedna od najboljih pjesama koju sam ikad čuo .

    • Solomon · 18 lipanj 2012
    • ova pjesma jemalo teško

    • izael julio cochito vicente · 17 svibanj 2012
    • Stvarno mi se sviđa ovaj komad i sve od Scott Joplin

    • eduardo solorzano · 3 svibanj 2012
    • m jepitanje koje je oduvijek volio .

    • Lo Graller · 20 ožujak 2012
    • deinemudda

    • opj · 29 veljaèa 2012
    • Kako igrati kod kuće sa svojom djecom !

    • ゆうまま · 24 veljaèa 2012
    • Sviđa mi se zabavljača !

    • 福山 大海 · 20 veljaèa 2012
    • Ova knjiga je uhvaćen moju pažnju zbog njihovog sastava , pokazujući radost i originalnost .

    • Sara Vizcaíno · 11 veljaèa 2012
    • wow * - * Ja bi trebao joj ispite mediaaa 3 ....

    • francesca · 19 sijeèanj 2012
    • yoine

    • bu- · 4 prosinac 2011
    • Prisjetimo se sada želim igratiprijatelj je svirao klavir u recital djetinjstva .

    • riho · 3 prosinac 2011
    • Super

    • Bjus · 23 studeni 2011
    • Strašan pjesma vole slušati Volio bih naučiti izvorni zabavljač jednog dana

    • Audrey · 21 studeni 2011
    • Stvarno teška izvedba trilijun

    • Yenjoo · 29 listopad 2011
    • Želim igrati ovaj jedan dan ...

    • Ceri - ann · 27 listopad 2011
    • To je teško pitanje za mene na klavir, ali mi se sviđa i ja ću naučiti igrati

    • Lautaro Cárdenas Mancini · 21 listopad 2011
    • Super verzija zvuči dobro, ali jednostavno za igrati, izvrsno!

    • Amigo · 20 listopad 2011
    • Jedan od najboljih komada Joplin je napisao. Aranžman je bio nevjerojatan i ispis apsolutno jasno.

    • Phil · 18 listopad 2011
    • je vrlo dobra i podsjeća me kad sam bila mala za filmove LS

    • helenags · 10 listopad 2011
    • Ova pjesma donosi sjećanja i joy1

    • anonymous · 8 listopad 2011
    • TThis je najbolji staru pjesmu sam ikad čuo

    • mr. x · 6 listopad 2011
    • 30 \ 07 \ 2011 Enrico Arba 15 godina je igrao u Alghero, pokrajini Sassari na Sardiniji, Via XX Settembre dvorani neanke bez pogreške, on je glazbenik i KE Prodigy !!!!!!!! !!!!!!!!!

    • amica di enrico · 7 rujan 2011
    • izvrsno vrlo milijardi piaeza stranicu nesayar k aunk nije dobar komad kako bi se postigla

    • roberto sebastian · 12 kolovoz 2011
    • Sviđa mi se to, jer moj tata i deda ga igra, kao i

    • daniel · 5 kolovoz 2011
    • oh čovjek. optimimus ova pjesma je čista. velika pjesma i lijepo je slobodan

    • p-master · 1 kolovoz 2011
    • VOLIM! ovu pjesmu sam čeznuo za igranje ove možda kad sam starija;) ali hvala! ovo je Soo izvrsno!

    • cheryl · 29 srpanj 2011
    • Volim glazbu muymuybuena clesica

    • frank gustavo saenz gomez · 4 srpanj 2011
    • Uvijek sam volio ovu pjesmu .... je najbolji .........

    • daniel alejandro ramirez reina · 1 srpanj 2011
    • Zabavna pjesma, a istovremeno kompleksan. Mješavina između zabave i vještina!

    • Maurizio Giuiusa · 9 lipanj 2011
    • To je lijepo kako je to original, a ne neki pojednostavljena verzija

    • Scout · 8 lipanj 2011
    • bueniiisima je pjesma je super cool, divan

    • anuki almuedo montero · 30 travanj 2011
    • dobro provjerite ovo je nezaobilazna ne čuju mene facina

    • arturo lopez cruz · 31 ožujak 2011
    • Vrlo dobra pjesma stara uspomene

    • Juan Rogelio Garcia Aguilar · 27 veljaèa 2011
    • bellissimaaaaaaaaaaa

    • garofalo giovanni · 20 veljaèa 2011
    • chevege

    • marcia · 19 veljaèa 2011
    • Tako zabavno!! 50 gazillion zvijezde!

    • Em · 18 sijeèanj 2011
    • Vraća mnoge lijepe uspomene. Strašan, ritam, zvuk, cijeli loptu od voska. to Ljubav.

    • Sheila · 13 sijeèanj 2011
    • Ja volim ovu pjesmu! esttoy odlučio igrati

    • Sophie · 31 prosinac 2010
    • Volim ovu pjesmu
      aunq 'je malo teško d' tocaar

    • karina · 29 prosinac 2010
    • jako dobro! prvi sam naučio igrati haha

    • noe samuel · 25 prosinac 2010
    • Sva vremena klavir omiljeni komad

    • Nicci van Niekerk · 11 prosinac 2010
    • 弾 Kitakatta ne, ja sam ovu pjesmu na klaviru! Dakle, sretan!

    • やっくん · 25 studeni 2010
    • Odličan topic. Preporuča, iako malo teško igrati za početnike

    • Lucas Nerkrosh · 21 studeni 2010
    • buenisima

    • ivan hapo · 1 studeni 2010
    • To je nevjerojatna! Naravno čini moj omiljeni deset najboljih pjesama!

    • Marianella70 · 13 listopad 2010
    • to je nevjerojatna! ja ga igrati na moj harmonici ...

    • Elisa . · 2 listopad 2010
    • hamma geiles ey lagao u potpunosti gorect puni trava

    • Detlef · 24 rujan 2010
    • swAwSOME! totalno zabavno;) love it!

    • Kerstin · 16 srpanj 2010
    • Moj omiljeni Joplin krpe! Sam prvi put saznao o tome s filma, "The Sting", a ja sam ga volio otkad.

    • Scott · 16 lipanj 2010
    • Za mene je ta glazba je otvaranje danas, savršeni otvor ..

    • Марина · 6 svibanj 2010
    • njegov izgled vrlo teško, ali njegova velika!

    • evie · 18 sijeèanj 2010
    • Volim tu vrstu glazbe. To zvuči kao prasak uzbuđenja u samo 4 minute! Kad igram to, to čini da se osjećam radosnom! AMAZING!

    • LongHaul · 26 listopad 2009
    • je radostan zvuk koji vas čini sretnim

    • emily bensch · 23 travanj 2009
    • Teško je - ja i moj dečko ga igrati kao duet, igranje s jedne strane svakog ...

    • Lucy · 13 travanj 2009
    • strašan ali mušičav teško igrati

    • ijgjkgkjgjk · 11 travanj 2009
    • To je velika, ali teško pjesma. Volim igrati na becaus to je stvaranje mene sretan na loše dane. Ja bih ga igrati cijelo vrijeme:)

    • Baenedikt · 5 travanj 2009
    • hahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!

    • lola · 23 rujan 2012
    • itvzuvoiubzhopihb

    • Mahagoni · 31 kolovoz 2012
    • gfdgbdsfcdsssfsdfs

    • dsdsfdsf · 4 veljaèa 2012
    • <ysgs<yf<sdfa<d

    • dfrhgysgrsrgysgsyfgf · 31 sijeèanj 2012
    • iikanji

    • kuu · 4 prosinac 2011
    • aCa

    • lp@lkjj · 29 listopad 2011
    • !!!

    • t · 5 rujan 2011
    • ggg

    • jjjj · 12 srpanj 2011
    • fdsaasfddssdfasdfasda

    • Jun Heo · 21 lipanj 2011
    • a

    • a · 25 studeni 2010