Nota ikona

Recenzije Concerto Grosso Gudački kvartet, Violina, Violina, Viola, Čelo

Thanks for posting a review!

Sviđa li vam se ovo?

Sviđa li vam se Cantorion?

Natrag Dodaj recenziju

24 recenzija

Concerto Grosso Gudački kvartet, Violina, Violina, Viola, Čelo Rating: 4.88 out of 5 based on 24 reviews.
    • Fajne ale dla dzieci to by było trudne.

    • Magdalena · 23 ožujak 2017
    • Predivno sastav i performanse

    • Rodolfo Calera Anzaldùa · 12 lipanj 2015
    • Kad god gledam ne mogu naći note , sretan rođendan !

    • María del Carmen Rivero · 22 prosinac 2012
    • jako lijepa ljubav glazba posebno čini da se osjećate sretni , a ja se nadam da ću igrati za violinu i orkestar grossa jednoga dana dodirnuti

    • valentina mendez · 19 kolovoz 2012
    • T njegov vrlo dobar sam igrati violončelo i imam 13 je najljepši imam ovo vrlo vrlo dobro ću igrati jaj = P

    • yuliett · 13 srpanj 2012
    • Ovo je vrlo dobar rad Corellijevih ...

    • Eduardo neto · 25 svibanj 2012
    • super lijepo komad da rade dobro , a on pritisne Nikel !

    • liza safanjon · 30 studeni 2011
    • Za mene je jedan od najljepših kvarteta preporučuje ... po mi = D!

    • FlorViolino · 15 srpanj 2011
    • vrlo buenaa! Ja svirati violinu na Konzervatoriju i Kerri kontaktu s kvartet su u kameru k ...!!!=)

    • aitana rosón · 22 lipanj 2011
    • Lijepa ... Nema riječi za to opisati.

    • Romain Frati · 7 svibanj 2011
    • Volim ovaj koncert, jer mali !!!!!!

    • ligia passos silveira · 18 travanj 2011
    • kad čujem koncerta grosso s velikom radošću i osjećao sam se prvi put touch me jako veseli ili mudar Sunti objasniti taj osjećaj, kažem, da je sve klasična glazba je najbolje od života

    • moises · 14 studeni 2010
    • , Prvi put sam čuo ovaj komad Corelli osjećala vrlo slično djelima Bacha-Haendel.com tijekom godina počevši da joj se sviđa, a ponekad i ja čuti na dan Natal.Gostei raspored istih, je stvarno sramota da se ljudi mlađi od mene, preferirati to sranje, koja će se igrati cijelo vrijeme u FMS Brasil.Já, pokušali napraviti progama samo klasične glazbe, u oba FMS ovdje, ali pokušaj je bio da se magarce n , água.Congratulações inicijativom donosi lijepe glazbe naše domove, čak i ako to ide preko Computador.BRAVO!

    • Cantidio Ribeiro De Oliveira E Silva · 9 studeni 2010
    • Ovaj komad je lijepa. Ja sam violončelista i moja sestra je violinist koji je kasnije nadajmo se može dobiti 2 više ljudi da bi mogli igrati ovaj koncert! :)

    • Maria Beatriz Picas De Carvalho Magalhães · 8 kolovoz 2010
    • kao što sam violinista je to tako prekrasan komad posebno za vrijeme blagdana. ja ga dati pet zvjezdica. raspored i kvaliteta ovog djela je vrhunska i ja ću nastaviti koristiti cantorion za note

    • Drift Queen · 20 prosinac 2009
    • Ja zapravo koristi ovaj u mojoj prvoj godini sveučilišta, kada učenika i studenata glazbe su morali smisliti nešto za Božićni koncert. Četiri i pol zvjezdice za slaganje sloga i točnost ... Ali ja ne mogu pomoći uzimanje pola zvijezda off jer performanse otišao toliko ja još uvijek dodvoravanje razmišljati o tome!

    • Joan Cantor · 4 prosinac 2008