Nota ikona

Recenzije Für Elise Simplified

Thanks for posting a review!

Sviđa li vam se ovo?

+1 this on Google

Sviđa li vam se Cantorion?

Natrag Dodaj recenziju

127 recenzija

Für Elise Simplified Rating: 4.70 out of 5 based on 127 reviews.
    • sviđa mi se

    • emin · 3 sijeèanj 2014
    • Ne postoji ništa kritizirati ....

    • Ananias da Silva Camargo · 16 rujan 2013
    • Ja pokušavam pregledati moje učenje , već u mirovini i sviranje klavira , ali je morao napustiti i hvala ti što si mi pomogao ...

    • wanderley soares de andrade · 1 kolovoz 2013
    • Stvarno loše, molim vas, nemojte koristiti ovu web stranicu pod svaku cijenu !

    • poobear · 2 svibanj 2013
    • Krzno Elise Beethoven

    • Малика · 14 veljaèa 2013
    • Dobro za početnike , za njezinu smislu postignuća , bez komad " zabrljati " , a kasnije ga možete postaviti i na

    • Babara · 22 sijeèanj 2013
    • To je točnoverzija ja sam bio u potrazi za .

    • Doris Owens · 11 sijeèanj 2013
    • Prekrasna melodija i vrlo lako igrati za početnike poput mene !

    • Laval · 5 prosinac 2012
    • Talijanski dao mandat za Fur Elise je Andante.It odnosi na značenju , ' na laganim tempom " . Mislim da smo svi , odrasli ili djeca uče komad na laganim tempom , to je mnogo better.We moraju biti zahvalni Beethovena

    • vinuka samal · 31 listopad 2012
    • ovaj komad je velik kao život nas uči mnoge lijepe varijacije mogu trpjeti život .

    • paula serol · 25 listopad 2012
    • Velika inicijativa da ovu glazbu jer ovdje u mom gradu nema trgovinama koje prodaju glazbu .

    • Sonia aparecida Ferreira · 17 listopad 2012
    • ne samo kritični božanski

    • Berthauld (229 99 86 41 41) · 26 rujan 2012
    • Hvala vam toliko za veliki free song koda .

    • Monica · 30 kolovoz 2012
    • glazba Mus vrijednosti integriteta koji će nastaviti slušati za sva vremena .

    • rene arteaga pabon · 19 kolovoz 2012
    • volim ovu pjesmu jako je Bos savršen igrati ova stranica mi je pomogaopuno

    • menika luisa bueno da silva · 14 kolovoz 2012
    • Nema riječi, strašan.

    • mari paz martinez del castillo · 7 lipanj 2012
    • Kao dječak sam volio igrati ovu pjesmu (bila u Konzervatoriju u Porto ) nakon što sam se oženio , otišao u Afriku, ostavila je glasovir i 50 godina su otišli ne igram .

    • Maria Teresa Miranda Cardoso · 8 svibanj 2012
    • To je odlična i volimraspored je odličan

    • Laura Sanchez · 5 travanj 2012
    • Mislim da je to dobro za djecu ... Ali za djecu koja su još uvijek početnik i želite probati to bi trebali imati glazbeni für Elise list za početnike nije tako teško bilješke.

    • Liz · 1 travanj 2012
    • kompliment ! ! ! ! vrlo kompliment ! ! .... da Beethoven

    • giulia scarpa · 27 veljaèa 2012
    • Hvala, učim i ne mogu naći rezultate kao što je ovaj jedan.

    • Rene Lizet Castillo M. · 26 veljaèa 2012
    • Svidjelo mi se , učim klavir, a ja samo mogu čuti.

    • Stephanie Vieira · 12 veljaèa 2012
    • q bi se lakše mi je učiti ovu pjesmu

    • marylaine larroza · 31 sijeèanj 2012
    • Aww mora biti vrlo teško naučiti da

    • sarah ; ) · 17 sijeèanj 2012
    • Ova pjesma me uvijek živjeli do i moja kćer je luda o tome.

    • Lefevre Cindy · 4 sijeèanj 2012
    • To jevrlo lijepa , ali iteško djelo sr

    • frankeecaude · 27 prosinac 2011
    • ovaj rad je lijep , jer kad igram ili kad čujem , osjećam oblake !

    • taina costa · 25 studeni 2011
    • Želim to sheet glazbe za alt saksofon .......

    • kiki · 24 studeni 2011
    • za Elisa jepjesma koja izražava emocije ....

    • viola trombetta · 30 listopad 2011
    • To je vrlo klasičan komad, dostojan obrazovnih istraživanja za sve ljubitelje dobre glazbe.

    • luiz rego neto · 5 listopad 2011
    • Sviđa mi se mnogo pjesama sam htjela znati Beethova-lo.eu sam jako posvećen njegovu glazbu.

    • erick lucas pereira queiroz · 27 rujan 2011
    • Volim ovu prekrasne glazbe je svirao na klaviru

    • Catarina Braga · 2 rujan 2011
    • Mislim da je Beethoven majstor u svim muisc, a On je klasični muisc rod

    • Hannah · 22 srpanj 2011
    • to je lijepo cijelu noć plačem na ovu pjesmu ....... posljednje, ali ne TFW dobro (;

    • antouti · 20 srpanj 2011
    • Vrlo lijep komad, ali nema podjele n'ésite lakše? ...

    • Justine · 18 srpanj 2011
    • Otkrio sam ovaj rad mt kul ...

    • Giovanna de oliveira nascimento · 28 lipanj 2011
    • Volim je na ovom području! Lijepa! lijepa!

    • lulunia · 20 lipanj 2011
    • ovo je jedan od mojih omiljenih pjesama. i ja sam samo 13 godina, sve mislim svakodnevnog je playin moj klavir.!

    • luk · 18 lipanj 2011
    • to odgovara mladih pijanista koji želi igrati na ovaj komad pojednostavljena verzija

    • hannah · 30 svibanj 2011
    • Ja sam dijete od 9 godina, sam igrati ovu pjesmu, ja sam posvećena i strastveni o večeru música.Toco klavir, gitaru i berimbau.Adoro ove glazbe i priželjkivanje JA mogao vratiti u prošlost i ispuniti Betovhen.

    • Gustavo Paul Exel · 15 svibanj 2011
    • To je velika. Volim to čuti.

    • Dominika · 14 svibanj 2011
    • To je adaptacija lijepa i lako igrati.

    • Mirian Marcon Vizibelli · 26 travanj 2011
    • Ova verzija je jednostavnija verzija,
      pretpostavljam. ali dopise pa ova pjesma je pjesma emocija

      nvolve se kreće iu isto vrijeme, ona je lijepa u svakom pogledu
      Ova pjesma je napravljen s velikom pažnjom, iako je ona lijepa.

    • thalita vieira · 23 prosinac 2010
    • hoooo!

    • yuki · 23 prosinac 2010
    • Ovo je još jedan od čudesa da je ovaj besmrtan je stvorio u svojim brojnim djelima u kojima on koristi sve tehnike sada koriste u mnoštvo stilova.

    • Ronaldo Moraes · 6 prosinac 2010
    • Ovo je pojednostavljena verzija za početnike pijanista. Puna verzija je također dostupna pod "drugim aranžmanima".

    • Ed · 8 prosinac 2008
    • Moja ocjena 3 nećak mogli igrati ovu redu. Dobar rođendanski dar.

    • Laura · 4 prosinac 2008
    • t

    • w · 17 prosinac 2011
    • tttt

    • te · 15 prosinac 2011
    • jklkl klj

    • ada. klokoj · 10 prosinac 2011
    • hp

    • hp · 1 srpanj 2011
    • :)

    • lalala · 22 svibanj 2011
    • /0g87

    • /087 · 10 travanj 2011
    • yzrz

    • tren · 10 travanj 2011
    • asas

    • jean · 10 sijeèanj 2011
    • ff

    • mikae · 5 sijeèanj 2011
    • lol

    • lol · 15 prosinac 2009