Nota ikona

Recenzije Zima (Concerto No. 4 "L'inverno") Solo violin

Thanks for posting a review!

Sviđa li vam se ovo?

Sviđa li vam se Cantorion?

Natrag Dodaj recenziju

43 recenzija

Zima (Concerto No. 4 "L'inverno") Solo violin Rating: 4.98 out of 5 based on 52 reviews.
    • muito bom partitura veio muito boa muito bom o site

    • yan inacio · 10 veljaèa 2017
    • nossa partitura espetacular

    • mikaele ferreira · 14 travanj 2016
    • vrlo dobar držati ga do C : Nisam mogao naći nigdje ovu bočnu rezultat i na kraju !!

    • Stefany Medrano · 23 kolovoz 2015
    • Vivaldi je imao maštu kako bi nam disati Autumn u jesen pahuljice , i melodiju prve violine , koji označava mir, spokoj, ljubav ...istina genij

    • Martin Garcia · 28 listopad 2014
    • to je vrlo brzo i komplicirane sredstva

    • jhonnathan wesley lopes · 30 rujan 2014
    • Vrlo dobar ovaj paritiraraspravu treba

    • oscar esteban alejandro · 22 kolovoz 2014
    • Izvrsna stranica za narasla glazbeno

    • marco rodriguez · 30 ožujak 2014
    • Izvrsna stranica , puno ti hvala za dijeljenje tako dobar posao .

    • Luz María Téllez Morales · 22 prosinac 2013
    • gotovo savršena kada se igraoizvorniku

    • kaio de araújo · 23 lipanj 2013
    • odlična pjesma puno mi se sviđa

    • katarina · 13 ožujak 2013
    • Hvala vam za ovaj proizvod uvelike će pomoći da moja djeca uče q

    • Norman cutire · 16 studeni 2012
    • Ja sam pohađaju treći period violinu , Volim klasičnu glazbu , a ja sam izradu mape od mojih favorita .

    • Pedro Cozette · 29 listopad 2012
    • Vjerujem da je Opus # 8 od A.

    • Pedro Henrique Leal Ferreira · 14 listopad 2012
    • vrlo dobar dijelova , potpune iključ ..... JA preuzimanje datoteka Vivaldijeve zime, ne mogu ga naći nigdje ,10 !

    • bren · 15 kolovoz 2012
    • Kupio sam violinu , a ja sam studirao , ali moj san je raditi savršeno s Four Seasons Antonija Vivaldija .

    • alterivo lacerda de sousa · 14 kolovoz 2012
    • prekrasan glazbeni rezultat.

    • Ирина · 9 kolovoz 2012
    • skoro sam plakati kad čujem ovu pjesmu , ona je lijepa!

    • Cintya Prudente do Amaral · 26 travanj 2012
    • Vi budale koji traje nešto čiste , joj haha : -D, a cijeli klasičnih skladatelja , a ne se uvrijediti, netko mora reći istinu još jednom !

    • Winnie Puh/ Mickey Maus/ Anold Schwazenäger · 14 veljaèa 2012
    • Ja sam lud za klasičnu glazbu pogotovo Vivaldija. Beethoven, JS Bacha.

    • Gerson Muniz Carneiro · 26 rujan 2011
    • Super stranica, super dobro čuti i preuzimanje rezultata. Puno hvala

    • Pilar Caballero · 12 srpanj 2011
    • hvala za ocjenu, ja sam bio bucando.

    • hugo de Paz Cabrera · 10 srpanj 2011
    • ako nađem conseguise proljeće sam dodir !

    • welinton santos da silva · 4 lipanj 2011
    • je jedna od najljepših pjesama koju sam ikad sntito

    • orlando ciarrocchi · 16 travanj 2011
    • L'zimi je vrlo zvijer !!!!!
      Ja sam obožavatelj Vivaldija!

    • Guilherme · 27 studeni 2010