Nota ikona

Recenzije Simfonija br. 9 (Symphony No. 9) Oda radosti (Ode To Joy)

Thanks for posting a review!

Sviđa li vam se ovo?

Sviđa li vam se Cantorion?

Natrag Dodaj recenziju

95 recenzija

Simfonija br. 9 (Symphony No. 9) Oda radosti (Ode To Joy) Rating: 4.64 out of 5 based on 97 reviews.
    • oda radosti is OK

    • vanesa · 5 ožujak 2015
    • Devete simfonije è veličanstvene i potpuno savršen, kao i druga djela Beethovena majstora !!! bih Proslavljeni pisac Vitor Hugo " Beethoven i glazbenik koji je čuobeskonačan . "

    • adriano cirino pereira · 31 kolovoz 2014
    • hermosaaa

    • daniela elizabeth mendez chacon · 2 lipanj 2014
    • Sasvim dostupan za početnike , što je važno ne obeshrabri

    • José GOMES · 22 listopad 2013
    • jedna od najboljih pjesama svih vremena

    • amando francisco haab · 11 rujan 2013
    • Odličan posao ! * To je vrijedno studij i pjevati !

    • Vicente Henrique Neves · 1 lipanj 2013
    • Veselo , super , ako ste u lošem raspoloženju !

    • Giulio Papetti · 28 svibanj 2013
    • Hahahahahahaha gdje da nađem oda radosti note i tekst

    • suzymalik · 7 svibanj 2013
    • Ja mogu pronaći drugi naziv za ljubavnu priču klavira i saksofona

    • lenin vladimir · 21 veljaèa 2013
    • Ovo djelo je vrlo dobra , čestitke (a) kreator .

    • Anna Maria Alves · 18 sijeèanj 2013
    • Sviđa mi se ovaj skladatelj i korištenja mt u našem zboru , TB OMO sacrofrucle

    • maria norma mallmann · 26 studeni 2012
    • Skinite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Uros Ilic · 12 studeni 2012
    • Volio bi to bilo moguće preuzetiisti!

    • david soares · 21 kolovoz 2012
    • svirati violinu dok sviram ova pjesma mi daje

    • tiago lima de oliveira · 28 srpanj 2012
    • Sviđa mi se ludilo osobito temu znam da je to vrlo dobro

    • Maria Rabaiotti · 3 lipanj 2012
    • aku suka dengan Musik klasik yang sangat enak untuk didengar

    • winda juntak · 30 svibanj 2012
    • sangat baik bagi yang ingin , mencari partitur glasovir klasik

    • winda · 29 svibanj 2012
    • Sviđa mi se što me podsjeća Europskog parlamenta studenoga 5, 2003 događajnajljepših i povijesno

    • Maria Rabaiotti · 4 svibanj 2012
    • gde mogu naci note za violinu pesma oda radsti a note glase ovako do do re mi mi re do si la la si do do si do do re mi mi re do si la la si do si la la si si do la si re mi do la si re mi do si la si mi do pa ponovo prvi red molim vas da mi nadjete i posaljete na moj imejl knezevicjan@yahoo.com
      plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz janci vas kiss kiss kiss kiss kiss kiss ne

    • ne zanima te ali ja sam jana · 30 travanj 2012
    • ova simfonija vrlo uzbudljivo !

    • Samuel Dantas de Matos Queiroz · 22 veljaèa 2012
    • Već je igrao ovu pjesmu na violini , ona je lijepa.

    • Larissa de Oliveira Gomes · 12 veljaèa 2012
    • ijedinstveno je djelo kao malo kao Beethoven može skladati .

    • paulo pereira dias filho · 5 sijeèanj 2012
    • želim da je veći jer jepjesma koja u ovom izdanju je jednostavna i lijepa :) estremamente

    • giovanne · 12 prosinac 2011
    • nema me gusta por q nema me quiero ysabermelaaa

    • rochuer pornito · 16 studeni 2011
    • Hvala za ovaj velik dijelova

    • Peter de Witt · 5 studeni 2011
    • Volim glazbu Beethovena su lijepe Volim ovu stranicu kao glazba koja je

    • jose freges da conseiçao cantos · 18 listopad 2011
    • ona je nevjerojatna, lijepo i volim.

    • aurora pivoletti renné garçán · 17 listopad 2011
    • Izvrsna stranica sa klasičnim koji sam upravo pronašao ovdje treba čestitati programere (ili web dizajnera) koji su na ovim stranicama držati Internet gore

    • Luis Fernando Roseno da Silva · 4 listopad 2011
    • careens uzeti pismo za bas, tenor i novčani

    • julio cesar · 4 listopad 2011
    • najbolja pjesma koja se uči na glazbenom

    • barbara · 30 rujan 2011
    • Izvrsna rad najbolje od svega nema sumnje.

    • Hamilton Henao Castaño · 4 kolovoz 2011
    • Volim sve glazbu Beethovena su jako lijepe!

    • Lindaneiva santos · 19 srpanj 2011
    • Savršeno! Pjesma izvodi dok je Beethoven bio je potpuno gluh, djelo koje sam vjerujem da je Bog, kao što sam rekao komentar ispod: eksploziju emocija. Oni moraju izmisliti riječi za opisati ovu pjesmu. Beethoven je svakako najvećih skladatelja svih

    • Cristian · 29 svibanj 2011
    • To je neusporedivo djelo koje pokazuje kako nepremostivim je magnituda talenata Beethovena. Ja sam veliki obožavatelj vašeg djela!

    • Fernanda Costa · 19 svibanj 2011
    • To je eksplozija emocija preveo instrumenata.

    • Jailana Arruda Lima · 17 svibanj 2011
    • To je najveće glazbeno djelo za sva vremena

    • José Ney Evangelista de Souza · 25 travanj 2011
    • Najbolje web stranice sam posjetila u potrazi za rezultate do sada

    • Ewerton de Souza · 16 ožujak 2011
    • nema ništa bolje od slušanja i dodir nešto tako graciozan, u pitanju i još mnogo toga na umu.

    • jeanaderson eudes silva · 10 ožujak 2011
    • Ova pjesma je savršena i lijepa na glasoviru.

    • Eduarda Sansão · 26 veljaèa 2011
    • Jedinstveni spoj jednostavnih osjećaja i najviši izraz božanskoga visoke humanitas!

    • tamburri · 7 veljaèa 2011
    • Perfit pjesma mi daje zimice svaku notu ... [veličanstven]

    • Milena · 7 veljaèa 2011
    • Ostala sam zaražena Odom Radosti :)

    • Jasmina · 27 sijeèanj 2011
    • Veličanstveni, budi osjećaje nedokučiv i neizreciv, radost koja se može razumjeti uzdizanje duše u nebeski atrija gdje prebiva Vječni Otac

    • Eliseu de Oliveira Senhorinho · 17 sijeèanj 2011
    • savršeno lijepa više nema potrebe za pohvale bethovem

    • luciano faria de moraes · 8 sijeèanj 2011
    • exelente

    • diego alonso allende soto · 27 studeni 2010
    • La la la la LAAAAAA! luv tu pjesmu

    • Stargirl · 15 veljaèa 2010